Milyen paraméterek, adatok határozzák meg egy nyomtatónlá, hogy jó minőségű szöveget vagy képet nyomtasson?
Figyelt kérdés
Venni akarok egyet és érdekel, hogy mit nézzek.2010. márc. 17. 08:31
2/3 anonim válasza:
dpi
Lexmarkot vagy egyéb olcsót NEM VESZÜNK! Drága a patron és olcsó húsnak híg a leve.
Ha tudsz rászánni egy keveset, akkor olyat válassz, ahol külön lehet cserélni a színkazettákat! Nekem Canon Pixma iP4500 van. Fotópapírra olyan képet nyomtat, hogy a bokámat lef0som! Amúgy a vas 30.000.-Ft volt.
3/3 anonim válasza:
nekem is Canon ip4500-am van. És nekem kijött 20ezerből, és akkor jelent meg. :D Fotónyomtatásban b@szott jó.
Szövegre meg van mellette egy HP LaseJer 1320 nyomtató.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!