Az új gtx 970 videokártya berakása után enyhén vibrál a monitor a sötétebb részeknél. Megoldás?
Figyelt kérdés
2015. okt. 20. 18:36
11/17 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__7.. itt még 960 volt..
12/17 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó az nem az én kérdésem :)
2015. okt. 22. 16:33
13/17 A kérdező kommentje:
Megoldódott! :D Köszönöm nektek a válaszokat :D Új HDMI-s monitor HDMI kábellel összekötve és már jó is minden! :)
2015. okt. 28. 14:04
14/17 anonim válasza:
na a monitor döglött meg a fene vigye el :D
15/17 A kérdező kommentje:
Pontosan :D Reméltem is hogy nem az új kártya agyári hibás :D Akkor megszívtam volna :'D Az új monitor HDMI-vel meg egyszerűen isteni!!!! A típusa Asus nv248ha és 24 colos FullHD kontrasztos, gyönyörű és színű monitor, mindenkinek csak ajánlani tudom :)
2015. okt. 29. 20:56
16/17 anonim válasza:
na akkor lehet élvezkedni a gyönyörben :D
17/17 A kérdező kommentje:
Jaja :D Tényleg mindenkinek köszönöm :D Örülök hogy ide mindig fordulhatok segítségért :D a zöld hüvelykujj ment mindenkinek! :D
2015. okt. 30. 00:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!