Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Szâmítógép újraindul?

Szâmítógép újraindul?

Figyelt kérdés
Ma internetezés közben újrainult a gép. Aztán a windows normál módú inditása kiválasztásánâl bekapcsolt, rá egy 2 percre ujraindult mi lehet a hiba? Procit leteszteltem 40, fok gözött ingadozik. Videpkartya 50 fokos.. codegen típusú tápegység van a gépbe a prpcit meg felhuztam, és vettem a gépbe egy videokártát. Szerintetek?

2015. okt. 20. 16:01
1 2
 1/13 csigusz27 ***** válasza:
milyen Windows-t használsz?
2015. okt. 20. 16:09
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
my god.. dobd ki azt a tápot belőle főleg ha dedikált vga-t használsz.. az hogy órajelet is húztál vele már nagyon durva :D pontosan milyen gép ez?
2015. okt. 20. 16:13
 3/13 anonim ***** válasza:
Én is csodálkoztam. Nem sok bátor embert ismerek, aki meg meri kockáztatni, hogy legyen egy codegen tápjuk, de még ők sem merik a gépükbe rakni, főleg nem használni.
2015. okt. 20. 16:31
 4/13 csigusz27 ***** válasza:
igaz,hogy a codegen car márka de nekem is volt évekig 1 magos gépben. tönkre ment de nem lett semmi másnak baja,márkásabb tápról is hallottam ,hogy hazavágta fele gépet.
2015. okt. 20. 16:36
 5/13 anonim ***** válasza:
márkásabb? mármint olyanra gondolsz ami minőségi belsővel készült és minden védelem benne volt aminek kell?
2015. okt. 20. 16:40
 6/13 csigusz27 ***** válasza:
olyanra gondolok ami megfizethető,nem fogok 150 eurós gépbe 200 eurós tápot venni.
2015. okt. 20. 16:47
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkienek a válaszokat. Ez a Codegen tápegység volt benne alapból aszámítógépbe. E
2015. okt. 20. 19:13
 8/13 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Ez tápegység volt benne aalapból, erről nem tehetek. Windows 7 em van,d e a rendszer tuti jó. Proci: Intel Dualcore, 2gb ram, 1 Gb os videókártya. A procit húztam fel, de visszateszem gyárira. A probléma megoldodot: Kiderült hogy áramingadozás volt, 1 percre el is ment vaz áram, miután as gépoet kikapcsoltam.
2015. okt. 20. 19:16
 9/13 csigusz27 ***** válasza:
azért kérdeztem,hogy milyen Windowst használsz hogy kapcsold ki az automatikus újraindítást és a hibakód (kékhalál) talán segít valamit.
2015. okt. 20. 20:53
 10/13 A kérdező kommentje:
Nemjött be semmilyen hibakód, meg kékhalál, csk simán újraindult, mintha reseteltem volna a gépet
2015. okt. 20. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!