Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen Gamer PC-t ajánlanátok?...

Milyen Gamer PC-t ajánlanátok? ˇˇTöbbi lentˇˇ

Figyelt kérdés

Összesen 70-80.000 Ft-t szánnék rá maximum. Winchesterem van 1 Terra, és van 8 GB RAM-om. Ezeken az alkatrészeken kívül (ja és a gépházat se számoljátok bele) szánnék a gépre 70-80.000 Ft-t. Természetesen én szerelném össze, úgyhogy olyanokat mondjatok légyszi, amik tudnak is együtt működni (Pl. a videókártya foglalata egyezzen meg az alaplapon lévővel, és legyen kompatibilis vele, vagy vmi ilyesmi, tehát ne legyen olyan ami pl. egyezik a foglalat meg minden, de a gép nem ismeri fel a videókártyát és minden rosszul működik).

Nem tudom, hogy ilyen árkeretben lehetséges-e, de szeretném ha Pl. egy World of Tanks játékot max grafikán futtatna.

...ja és ha vmilyen alkatrészt felsoroltok (legyen az táp, proci, ... stb.), akkor annak légyszíves írjátok le a PONTOS nevét.

Köszönöm előre is a segítségeteket!

2015. okt. 19. 19:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
RAM-od meg HDD-d van, a többit meg mind leírtam. :-)
2015. okt. 20. 17:51
 12/12 A kérdező kommentje:

Oké, köszönök mindent! Már csak pénzt kell szereznem rá kb 97.000 Ft-ot. D: xD

Kössz a segítséget! :) :D (Like-oltam is a válaszaidat)

2015. okt. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!