Milyen Gamer PC-t ajánlanátok? ˇˇTöbbi lentˇˇ
Összesen 70-80.000 Ft-t szánnék rá maximum. Winchesterem van 1 Terra, és van 8 GB RAM-om. Ezeken az alkatrészeken kívül (ja és a gépházat se számoljátok bele) szánnék a gépre 70-80.000 Ft-t. Természetesen én szerelném össze, úgyhogy olyanokat mondjatok légyszi, amik tudnak is együtt működni (Pl. a videókártya foglalata egyezzen meg az alaplapon lévővel, és legyen kompatibilis vele, vagy vmi ilyesmi, tehát ne legyen olyan ami pl. egyezik a foglalat meg minden, de a gép nem ismeri fel a videókártyát és minden rosszul működik).
Nem tudom, hogy ilyen árkeretben lehetséges-e, de szeretném ha Pl. egy World of Tanks játékot max grafikán futtatna.
...ja és ha vmilyen alkatrészt felsoroltok (legyen az táp, proci, ... stb.), akkor annak légyszíves írjátok le a PONTOS nevét.
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Kb egy normális videokártya ennyi!
70-80k-ból felejtős
Asrock 970 Pro3 R2.0 alaplap
AMD FX-6300 processzor
Gigabyte R7 360 OC 2GB GDDR5
85000 ft
Bár nem tudom képes lessz e WoT-t maxon futtatni.
És akkor még nincs tápod!
FSP 500W HEXA+ tápegység +16000 ft
Intel Core i3-4170 processzor
Asrock B85 PRO4 alaplap
MSI GTX750 1GB DDR5
Árban kb ugyanannyi, kb 85000 ft és talán erősebb is.
És ez szerinted milyen lenne, ha a memóriát és a merevlemezt nem számítod bele? :)
Jolvan lehet hogy "pár" ezressel több, de szted jó? :D
Talán a videokártya ér benne valamit. Inkább ez:
Intel Core i3-4170 processzor
Asrock B85 PRO4 alaplap
ASUS STRIX-GTX750TI-DC2OC-4GD5 videokártya
FSP 500W HEXA+ tápegység
Enermax Thorex ECA3321A-BT(2U3) fekete számítógép ház
Ez kb 130.000 de tuti kis középkategóriás pc lenne!
HÁZ van.
TÁP Super Flower 350W
ALAPLAP Gigabyte F2A88XM-DS2
PROCI Athlon X4 860K
RAM van.
HDD van.
VGA1 MSI GTX750 1gb
VGA2 PALIT GTX750Ti 2gb
VGA3 Gigabyte GTX950 2gb (2ventis)
Első változat 81E, második változat 85E, harmadik 98E pcx.hu oldalon.
Akár az első is alkalmas játékra simán! A harmadiknál jobbat nem tennék a procihoz.
Procihűtőnek majd fejlesztésnél egy Deepcool Gammaxx 300. Ház ha nincs, akkor egy Zalman ZM-T4 olcsó és jó!
Köszönöm ez előttem lévő válaszoló a javaslatodat ;)
yahim59, ezeken kívül, amiket utoljára felsoroltál, milyen proci hűtő, vagy milyen kiegészítő dolog kell még egy ilyen számítógépbe?
Köszönöm eddigi válaszaidat! Az utolsón gondolkodtam a legtöbbet, de akkor annak beszerzése majd 1 év múlva lesz sztem, bár ki tudja, mit hoz a jövő xD
A gyári hűtő teljesen jó, mert amit ajánlottam processzort az szorzózáras, vagyis nem húzható.
De ha mindenképp hűtőt akarsz, ez nagyon jó választás:
DeepCool GAMMAXX 300
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!