Véleménye erről a "Gamer pc" ről?
Megér 50e?
Milyen játékokat bírna el? Bf4 vagy Gta v? Szerintetek mennyi az az ár amit míg ki lehet adni érte?
Kösz szépen előre is
Még egy kérdés :)
ha megvan és össze raktam a gépet :) rá lehet kötni a régi crt monitoromra? mert még az van :) játékba a grafikán sokat ront?
még valami :)
a tápegységen lehetne faragni az árából valahogy?
és a videokártyát rá kell kötni a tápra vagy ezt még nem?
és a procinak én egy Intel Core i3-4170-ra gondoltam :)
árba is olcsóbb :)
jó lenne mert akkor pár hónapon belül már össze is raknám :D
Aláírom, olcsóbb. De én JÓ alaplapot és memóriát néztem, nem a legolcsóbbat. Egyébként ez a konfig csak bitcoin mine-olásra jobb, mint az AMD-s, amit én írtam. Játékteljesítményre talán az AMD-s konfig jobb, vagy a tiéd egy i5 procival, mert az i3 nem jó játszani. Ha megnézed ezek után ez az inteles konfig drágább lesz. A memória, amit javasoltam azért drága, mert az APU GPU-jának nincs dedikált VRAM, ezért fontos, hogy gyors legyen a rendszermemória.
Kérdező, ha mindenáron dedikált gpu kell (aláírom többet tud, mint az én konfigom, de drágább), akkor inkább egy AMD Athlon II X4 860K-t vegyél, meg azt az alaplapot, amit én mondtam az AMD APU-géphez. Ezzel kb 9K-t spórolsz a procin, de az alaplap drágább 6K-val DE teljesítményben sokkal jobb lesz, mert erős benne (az alaplapban) a chipset.
Szóval:
AMD Athlon II X4 860K - 21590 (proci)
ASUS A88XM-PLUS - 21290 (alaplap)
VAGY
Gigabyte GA-F2A88XM - 14990 (olcsóbb, hangyányit gyengébb alaplap)
2x4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Savage Red - 2x8790
videokarinak jó lesz, amit előttem írtak :D
tápnak elég 450-500W is
pl 450W tápegység iARENA (GPA-450S8) - 11490
az előző winyójával is egyetértek rákerestem fél terrásra, de drágább jött ki
Az árakat az aqua.hu-n néztem (szerintem és ismerőseim szerimt korrekt cég).
kösz szépen mindenkinek :)
#15#16 átnéztem a konfigodat és tetszik :)
csak még valamit változtattam rajta :)
AMD Athlon II X4 860K - 21590 (proci)
Gigabyte GA-F2A88XM - 14990 (olcsóbb, hangyányit gyengébb alaplap) ha csak egy picit gyengébb az még nekem belefér :)
2x4GB 1600MHz DDR3 RAM Kingston HyperX Savage Red - 2x8790
videokarinak egy lehet elején geforce gt 730 2gb ost néztem mert ismerősömnek is az van és neki full hd-ban medium beállításokkal megy a gta v :) és nekem az elég :)
450W tápegység iARENA (GPA-450S8) - 11490
És hdd helyet egy 160 gb os ssd re gondoltam de nem vagyok tapasztalt abban a témában :) az érdekelne hogy mire kell figyelni ssd vásárlás nál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!