Kinek mi a véleménye erről az összeállításról?
-Gigabyte GTX750 OC 2GB DDR5 GV-N750OC-2GI videokártya
-Samsung 120GB EVO MZ-7TE120BW SSD meghajtó
-Kingston 4GB DDR3 1600MHz KVR16N11S8/4 memória
-AMD FX-4350 processzor
-Samsung SH-224DB/BEBE fekete OEM DVD író
-Kolink CXA-P25-OP fekete számítogép ház (gépház kérdéses nem tudom milyet érdemes)
-ASUS M5A97 LE R2.0
-Cooler Master 600W Elite Power Black RS600-ACABM4-WB tápegység
- a végén pedig Windows 8.1 operációs rendszer
Ha lemondasz az ssd-ről, akár még egy számítógépet is ki lehetne ebből hozni :)
Ha pedig nem cégesnek veszed a gépet... hát hogy is mondjam. Az operációs rendszer alternatív költsége 0 ft. :)
Nos, érdekes az összeállítás.
Eléggé baltával faragott, úgyhogy lenne rajta mit finomítani. :)
Hogy min változtass?
Egy nyomós részegységet emelek csak ki:
- A proci helyett a hasonló árban lévő gtx 750 ti-t vedd, ha már feltétlen ezen árkategóriában és nvidiában gondolkodsz. Ha márkafüggetlen vagy, akkor r7 260x-et.
A többi a te szád ízlése szerint változtatható. De a 8-as windows-tól óva intenélek. A 7-es annyira frankó, hogy az újabb verzió nem ér a nyomába. Tudom, mert otthon hetes fut, a melóhelyen 8-as.
Nézd, gondolom játékra kell. A 9-es hozzászóló jól kiemelte, nem használnád ki. A játékok 2 magon futnak, ritka az, amelyik többet használ, nem várható, hogy az elkövetkező 1-2 éven belül gyökeres változás történik.
Egyébként elírtam, proci helyett vga-t akartam, csak már fáradt vagyok.
Az fx processzor helyett - ha már így szóba került - egy Athlon még mindig jó választás lenne olcsóbban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!