Silent123 kérdése:
Vga vagy a proci számit igazán a játékba? Tudom mind2 számit! De mégis
Figyelt kérdés
#lalalal
2015. okt. 17. 18:23
1/2 anonim válasza:
Van egy magyar férfi, aki a legtöbb bloggerrel szemben teszteléseknél szándékosan nem i7 procit meg 16 giga ramot használ stb.. hanem egy 70-90 ezres kártya mellép pl berak egy i3-as procit és 4-8 giga ramot. Ő is ezt az elvet vallja hogy a videókártya a mérvadó. És csak pár fps difi az eltérés. Ez valakinek meg ér plusz több tizezreket valakinek nem. én phenom II x4 mellett is kitudok sajtolni a legtöbb játékból 60 fps-t szóval, szerintem a videókártya számít igazán. Na meg van egy fajta limit is. Ha tul erős a videókártya a proci nem tudja kihohzni belőle a maxot, ami nem azt jelenti hogy ratyi kevés fps lesz stb csak mondjuk nem tud kihasználni 4 giga dedikált memoriát a kártya.
2/2 Lord Hidan válasza:
Gyengébb proci - erősebb vga
Általában így szokás venni persze csak addig míg nem ütközik limitbe valamelyik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!