Hogy tudnám törölni a HDD jelszavam?
Én próbálkoztam...de azért nagyon nem mentem bele, nem akartam belenyúlkálni a BIOSba, nem értek hozzá...
itt egy kép viszont az adott menüről, hátha így több kiderül a dologból:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
A baj csak az, hogy a Hard Disk Password menü (ahol beállítottam nagy okosan annak idején) nem elérhető, azért szürke...tehát installálva van a jelszó, és szevasz, nem tudok oda belépni...:(
User és Supervisor jelszavam meg nincs eleve.
cső nem biztos hogy hasznos a válaszom.
itt az én történetem:
Beállítottam a bios-nak jelszót és mikor kellett nem tudtam állítani semmit mert jelszót raktam rá.
de a gépben ugye van elem és én azt kivettem kb: 15 percre és kihuztam a tápkábelt és minden egyebet a gépből és megjavult vagyis ELFELEJTETTE A JELSZÓT!!!
Szóval próbáld meg de ha ez sem használ akkor winyócsere!!
A winyó csere kicsit túlzás... ez BIOS szinten van szerintem védve, nem a lemezre "írta rá a védelmet a bios"
Most néztem meg megint a képet "Primary Master HDD User Password" Arra vidd a kurzorral a csíkot (elméletileg lehet...) és ahogy fentébb írtam:
[ENTER]Jelenlegi jelszó[ENTER]nem irsz be semmit[ENTER]megint semmi[ENTER] talán úgy jó lesz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!