Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Sd kártya jelszavam elfelejtet...

Sd kártya jelszavam elfelejtettem. Kuka? Vagy fel lehet törni?

Figyelt kérdés
Wii-ben használtam sokáig a játékmentések miatt, aztán azt meguntam, nem szedtem ki, benne maradt sokáig, most meg nem tudom mi volt az. Olvastam a neten utána, de nem tudom elhinni azt, hogyha RAR és ilyen fájlokat brutussal fellehet törni, akkor sd kártyát miért nem? Ott is csak próbálgatni kellene. Vagy lehet ezt is brutussal?
2011. ápr. 14. 19:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
5 perc alatt fellehet törni. nem tudom minek írsz ki ide ilyen amatőr kérdéseket....
2011. ápr. 14. 19:32
 2/11 anonim ***** válasza:
A mentés elveszik, de formázhatod a memóriakártyát. Ha van olvasód, vagy valami, amibe jó, akkor beleteszed, és formázás
2011. ápr. 14. 19:32
 3/11 A kérdező kommentje:

1. Mert ez az oldal azért van.

2. Mert megdugtam anyádat.

Mellesleg trollkodhatnál viccesebb helyen is.

19:32

Bocsi azt elfelejtettem hozzá tenni, hogy az adatokat szeretném megmenteni ha lehet, a formázásra már találtam is programot ha nem lesz más.

Laptopommal be tudtam olvastatni, ott is van total commanderben az SD meghajtó fül. Csak ha rákattintok azt kapom, hogy válasszak másik meghajtót. Ebből gondolom, hogy ha a "tallózza ki mit szeretne feltörni" gombnál csak ki kellene választani azt a meghajtót. Kerestem offline feltörőt, de csak olyat találtam, ami vagy csomagolt fájlt tör fel, vagy lementett weblapot(offline brutus).

2011. ápr. 14. 20:27
 4/11 anonim ***** válasza:
Nem fogsz ilyet találni, ha egyszerűbb a jelszó, még akkor sem éri meg brutussal nekimenni, a hajad megőszül mire végigér.
2011. ápr. 15. 15:24
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem hiszem. Offline módban nem olyan lassú az, ráadásul a gépem is nagyon gyors a régiekhez képest(akkor terjedt el, hogy az lassú, és mivel azt írtad nem találni olyat, gondolom te sem próbáltad azóta).
2011. ápr. 15. 15:54
 6/11 A kérdező kommentje:
Ja és ékezet, szám, nagybetű nincs benne.
2011. ápr. 15. 15:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem, most is lassú hidd el, bármilyen géped van. Egy normális szótár a 6Gb nál kezdődik, és azért az pármillió szó megvan. Az ékezet meg a kis és nagybetű mindegy, csak hetekkel lesz gyorsabb a pár éves folyamat.
2011. ápr. 15. 16:20
 8/11 A kérdező kommentje:

Értem. Elhiszem, hogy sok idő lehet. De :$

Nem tudnál mégis mutatni nekem ilyen programot, kérlek?

A több millió szót pár év alatt nézné át, de az is lehet, hogy pár hét alatt kitalálná, mert ugye nem szükségszerűen következik ebből, hogy az utolsók, vagy közepe felé lesz a megoldás :D És kíváncsi is vagyok egyben, hogy néz ki működés közben. Most az van, hogy nem tehetek semmit csak formázom minden holmival együtt, de ha legalább megpróbálnám és látnám, hogy nem akar össze jönni, megnyugodna a lelkem. :)

2011. ápr. 15. 18:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is tettem fel hasonló kérdést, meg találtam is ötleteket. Állítólag a linux tudja olvasni meg írni a jelszavas kártyákat is. Hát nekem valahogyan nem sikült...

Meg van egy program amivel sérült adattárolókról lehet adatot visszanyerni(ezt is úgy irták. nem próbáltam ki mert egy 500 gigás külsővel volt probléma és nem volt hova mentenem az adatokat róla...). leirom a nevét hátha jutsz vele valamire... AnyReader

Sok sikert! :)

2011. ápr. 18. 20:47
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi. Lelkem megnyugvásra talált, most már süllyedhet a kérdés^^ Holnap ki is próbálom. Ha meg nem hát úgy járok.
2011. ápr. 18. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!