Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi nem kell nekem a "C" lemezről?

Mi nem kell nekem a "C" lemezről?

Figyelt kérdés

Már egy-két napja nyűgöl a gépem, hogy nincs hely a "c" lemezen. Nekem mi nem kell ezek közül:

[link]

?

Mit lehet törülni anélkül, hogy a gépembe kárt tenne?

2015. okt. 17. 07:24
 1/4 anonim ***** válasza:
A program files on belül olyan programok amik játékok vagy tök fölöslegesek tedd át d re
2015. okt. 17. 07:31
 2/4 anonim válasza:

Nagyon nagyon régen lett feltelepítve a windows-od, látok a képen 2009-ben készült mappát is. Valószínüleg a temp mappád van megtelve, de más is lehet.

Telepítsd, vagy telepíttesd újra a gépet ha magadtól nem megy. Olyan lesz mintha új számítógéped lenne.

Ha nem értesz hozzá akkor csak szólok hogy ne felejtsd el az összes fontos dolgot a C meghajtóról átmenteni a D-re, mert a C-ről minden törlődni fog. Legyenek meg a driver cd-k is, amiket a géphez adtak, mert azok is kellenek majd.

2015. okt. 17. 09:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Most van D partíciód? Ha igen, akkor minden saját adatot ment át, pl képeket.

Kapcsold ki a hibernálást, akkor nyersz egy csomó helyet. Az 50466.msi a kikapcsolás, amit innen letölthetsz [link]

Persze manuálisan is kikapcsolhatod, de így egyszerűbb.

2015. okt. 17. 15:42
 4/4 anonim ***** válasza:
Ezt kell futtatni a kikapcsoláshoz [link]
2015. okt. 17. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!