Kell vennem új tápegységet?
Figyelt kérdés
A következő a kérdés hogyha cserélném a processzorom egy Fx-9370 processzorra és ahhoz egy komolyabb vízhűtésre akkor a Keep Out Fx750-es tápom erre hogy fog reagálni egy Gigabyte R9 270x OC-s kártya mellett 8 giga rammal és 480-as SSD-vel?2015. okt. 14. 15:23
11/19 anonim válasza:
Elbírja a tápod amúgy bőven! De azért R9 290/R9 390 ne nagyon rakj bele, esetleg GTX 970 is elbírná!
12/19 anonim válasza:
10#-es, tudod a tápokat nem kinézetre, hanem teljesítményre mérjük.
13/19 Trevor. válasza:
Lehet bármilyen szép piros ventilátora a HKC tápoknak, attól még minőségre egy rakás szar marad: [link]
Ellenben lehet akármennyire ronda egy Seasonic vagy FSP táp, minőségi belsőjük miatt sokkal jobbak és tartósabbak.
14/19 anonim válasza:
Azta pióósz ventilátor tuti gémej cucc! Ettől majd felpörög a gépem +25fps cáll of dutyinál! :O
15/19 anonim válasza:
Amúgy hsz-ből nem ez jött lesz hogy szar! xD De amúgy én sem raknám bele, nekem T. Hamburg 530W (templom matricás)
16/19 anonim válasza:
Előttem lévő, akkor nézz rá a Prohardver tápos topikjára, ott olyanok mondják, hogy egy rakás szar, akik ezzel foglalkoznak, ergo értenek hozzá.
17/19 anonim válasza:
Konkrétan miért szar ez hkc táp? Mert sok rosszat lehetett róla hallani igaz, de lehet azóta jobb.
19/19 anonim válasza:
Azért én tesztelgetném egy középkategóriás konigon terhelés alatt mit produkál, az a baj hogy ez a legkönyebb rávágni hogy rossz, ennyi a prohardveren is a "tudomány",tisztelet a kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!