Miért van fekete csík bal oldalt?
Tegnap újra raktam a gépemet, és nem tudom rendesen beállítani a felbontást.
VGA: Sapphire Radeon 250X 2GB
Monitor : ASUS VW193S
A Catalyst Control Center-ben is teljesen bal oldalt van húzva a képernyő (Képbeállítások, VGA Kijelző) Illetve a horizontális (vízszintes) beállítás is teljesen balra van húzva a monitornak a menüjében, mégis van egy fekete kb. ujjnyi vastagságú fekete csík,
a felbontásom 1440x900 75Hz...
Nincs a catalystodban opció arra, hogy ne a hátteret mozgasd, hanem hogy kinyújtsa a monitor széléig azt? Nekem emlékeim szerint volt...
250x drivert is feltetted, vagy csak a catalystot?
https://www.youtube.com/watch?v=3U11um3ithg
Ez jó lenne, csak hiába kapcsolom be a GPU scallingot, még sem tudok húzni, meg nekem ott nincs is csúszka...
A catalyst kezelőprogram. HA! a driverrel együtt töltötted le, akkor jó, ha nem, akkor viszont pótold.
"Catalyst 15.7.1 & Graphics Driver Installer"
Majd otthon megnézem, de az én catalystomban van egy olyan opció, hogy teljes képre nyomja rá a képet. Mivel nekem is csík volt a bal szélen, de ez a beállítás megoldotta.
Szerintem az automata beállítást használd a monitoron. (baloldalon az "S" gombot 3-4 másodpercig nyomni)
Előtte esetleg a Catalyst-ban állítsd vissza az eltolást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!