1 év után elromlott a headsetem. Még meg lehet valahogy javítani házilag? (bővebben lent)
Tehát, ahogy fent említettem 1 éve megvettem genius lychas headsetemet és gyakorlatilag fokozatosan leépült és már egyáltalán nem megy. Először a mikrofon döglött meg róla aztán ha fordítottam a fejem nem ment a hang, folyamatosan kellet forgatni a kábelt hogy megtaláld a pontot ahol megy aztán ugyan ez plusz már csak a jobb felére hallottam most meg teljesen bedöglött. Azt hozzátenném hogy hosszú volt a kábelje és fojamatosan magától feltekeredett és nem győztem kiegyenesíteni.
Megtört volna a kábel, vagy mi lehet a gond? Meg lehet még javítani házilag?
Garancia már nincs hozzá?
Egyébként ki kellene cserélned a kábelt mert valószínűleg megtört vagy rossz az érintkezés. Ha bemész a hozzád legközelebb lévő számítástechnikai boltba ott valszeg tudnak adni kábelt, de ahhoz hogy ki is tudd cserélni kellene egy kis hozzáértés (ami feltehetőleg nincs neked, különben nem írtál volna ide kérdést). Szerintem nincs más megoldás minthogy veszel egy új headsetet.
Remélem segítettem :)
Ha vezeték tekergetése segített, akkor az egyértelműen kábeltörés.
Házilag javítható, csak forrasztani és szigetelni kell tudni.
Ha egyébként is túl hosszú volt a vezeték, akkor a törött részt ki kell vágni, és szigetelt toldóhüvellyel, vagy sima forrasztással vezetékenként összekötni, majd csugorcsővel szigetelni.
Ezt a cikket olvasd el. Nálad is pont így kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!