R9 380-ből elég a 2GB-os változat is?
Üdv!
Szóval van egy gépem, amihez akarok valami jó kis videokártyát, amivel a mostani játékokat tudnám futtatni, magas / nagyon magas beállításokkal.
Jelenlegi monitorom sajnos nem tudja a FullHD-t, ezért be kell érjem a kis felbontással pár hónapig. (Később tervezek venni egy FullHD monitort, de előbb a gép legyen meg teljesen..)
Szóval nézegettem itt gyakorin, hogy ki mit ajánl 60-65 ezer körül, és a GTX960-at és az R9 380-at ajánlották leginkább.
Gondoltam, hogy akkor legyen az erősebb (R9 380), de sajnos csak a 2GB-os változatra lenne pénzem jelenleg..
Szóval a kérdés: Az R9 380-ból ha a 2GB-os változatot veszem, akkor az nem éri meg? Sokkal gyengébben fog teljesíteni, mint a 4GB-os változata?
A mostani játékokhoz elég lenne a 2GB-os változat kis felbontáshoz? Very high / Ultrán mennének a mostani címek? (Far Cry 4, GTA V, Call of Duty sorozat, Dying Light, Witcher 3)
Nem az hogy kell hanem ajánlott, nagyon is.
A nitro van a legjobb árban (linkelték).
A felsorolt játékok közül amiknek jól jön a 4gb vram: GTA V, Witcher 3
De mivel jönnek újabb játékok így azoknak is jól fog jönni.
Én leszarnám h h néz ki most a vga-m.. :D lényeg h a játék jól menjen az msi-s 2gb-s r9 380 68ezer
Míg a saphire-ösből a 4gb-s kerül 68k-ba és azért az se néz ki olyan rosszul de bármilyen csunya is lenne nem érdekelne mert teljesítményre jobb ugyan olyan áron
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!