Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Játékoknál meglátszana ha...

Lord Hidan kérdése:

Játékoknál meglátszana ha 1600mhz-s ram helyett 1333-at használnék? 4gb-2gb nem dualba

Figyelt kérdés

4gb ramom van saját gépemben sajnos most nincs pénzem venni mellé még egy ugyan olyat mert 8k lenne

Viszont nézegettem neten árulnak a városban 2k-ért 2gb 1333mhz-s ramot így gondoltam leszaladok érte és legalább el leszek hétvégén az újabb játékokkal is amik már megkövetelik a 6-ot

Kérdés: Javulna így a helyzet és eltudnék játszogatni azzal is ami megköveteli a min 6gb ramot vagy hagyjam a francba inkább és majd vegyek 1x ugyan olyat mellé

2015. okt. 10. 13:05
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Az 1333 és az 1600 mhz között csak akkor van különbség, ha integrált videochipet használsz. Amúgy játék alatt nem látszik. Még a CL késleltetés sem.

Arra viszont vigyázz, hogy néha a RAM-ok nem szeretik egymást - előfodrulhat hogy veszekedni fognak, fagyásokat és egyéb anomáliákat előidézve.

Kicsi rá az esély, de megvan.

2015. okt. 10. 13:08
 2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm a gyors választ ment a pacsi :)
2015. okt. 10. 13:09
 3/3 anonim ***** válasza:
veszekedés általában nem az eltérő márkától van ha nem a különböző memória időzítéstől ha pl neked cl9 a jelenlegi memóriád akkor cl9-est is vegyél hozzá.
2015. okt. 10. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!