Újratelepítettem a windows-t. Az előtti programot meg tudom találni rajta?
A telepítés előtt az asztalon volt egy mappa,ami most kéne.
A total commanderben levő fájlok most is megvannak.
Ha újratelepítem a gépet,akkor csak a total commanderben levő régi fájlokat őrzi meg a gép? Az asztalon levők törlődnek?
Telepíttesd újra szakemberrel, és mondd el neki, hogy milyen fájlokat akarsz megtartani. Láthatóan te nem értesz hozzá.
Ebből adódóan a kérdésedre se lehet válaszolni, mert az a SZAKEMBERtől függ, hogy milyen módon telepíti újra a gépet.
Ha particionálva volt és az előző windowst törölted, akkor az asztalod tatalma is törlődött (megegyező meghajtón vannak).
Ha frissítetted a windowst, akkor viszont létrejön egy windows.old mappa, amiben a usernév/desktop, vagy usernév/asztal csapásirányt követve megtalálod az asztal tartalmát.
Előző esetben nem sok mindent lehet már csinálni, ha formatálta a gép az újratelepítéshez azt a területet, amin te adatot tároltál. Vannak visszaállító alkalmazások, de egy windows újrahúzásnál vajmi kevés az esélye, hogy az adott lemezterülethez tartozó fájlokat visszanyerd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!