Újratelepítettem a win 7 et és nincsen illesztőprogram a hálókártyához zab sem jó mert nem talál illesztőprogram programot mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kérlek titeket minnél hamarabb segítséget még ajándékot is adók annak aki segít2014. febr. 17. 12:42
1/18 anonim válasza:
Elsősorban alaplap és vga típusa márkája ?
és linkelünk drivereket
2/18 anonim válasza:
Integrált? Írd le a pontos típust.
3/18 Tengor válasza:
Keresd őket a gyártó oldalán! Miért te telepíted, ha nem megy?
4/18 A kérdező kommentje:
Az a baj internet sincs rajta lóról írók usb sem tudta telepíteni úgy lehetne internet ha beírnám az internet szolgáltatótól kapott fh és pwt azt hol tudom megnézni? Wifiről vagyok szóval az múködik
2014. febr. 17. 12:52
5/18 Tengor válasza:
Ha wifid van, akkor nem kell semmi felhasználóné jelszó.
Driverek kellenek. Nézd meg az alaplap típusát, szaladj át a haverhoz és szedjetek le nála megfelelő drivereket és pen drive-on meg lehet etetni a géppel.
6/18 A kérdező kommentje:
Vagy másoknak egyből telepíti az ill. Programokat?
2014. febr. 17. 12:54
7/18 anonim válasza:
teloval tudsz letölteni ? ha igen nyert ügyed van
8/18 A kérdező kommentje:
Tudok csak a gépnek ahhoz ill. Program. Kell pendrive ot észleli
2014. febr. 17. 12:58
9/18 Tengor válasza:
Ha a telepítő tartalmazza a drivereket, akkor telepítés után egyből használható. Ha ritka az hálókártya v. nagyon új, akkor nincs benne a telepítőben és akkor telepítés után kell installálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!