Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Üdv! A kérdés: Asus alaplapba...

Üdv! A kérdés: Asus alaplapba mely sima DDR ramot képes befogadni bővíteni szeretnénk. Eddig egy 400 MHZ-s ram volt benne 512 mb vel. Nos egy ugyan ilyet 400MHZ-s 512 mb-s csak más márkáju ramot akarunk belerakni. Na de nem ilyen egyszerü ugye?

Figyelt kérdés

Ám amikor belerakjuk mind a 2 őt egyszerre, akkor a gép nem csinál semmit! "Power on" és utánna semmi (Az a gép indulásakor jellegzetes kis pittyenés sincs) Mi lehet a gond, ötletek?

Az ujj memória: kingmax.

Az alaplap: asus p5gpl-x-se

Bővítőhely csak 2 darab, de megnézheted az alaplap infónál is! A memória és a foglalat is bizonyítottan jó! Várom az ötleteket!

2010. márc. 15. 15:32
 1/5 anonim válasza:

Nekem nem ugyan olyan márkájú ram volt benne és nem volt semmi baja nem értem mi lehet a gond :S a pittyegés meg azért nincs, mert nem idnul be a videókártya ugyan is ez pittyeg.. nekem ezt mondták...

Nem érte az ilyen dolgokhoz csak gondolom írok :S

2010. márc. 15. 15:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Mind2 ram helyre csak ugyan olyan márkájú/típusú RAM-okat tehetsz. Az egyik 512-est add el és vegyél egy ugyan olyat, mint a másik, és akkor jó lesz. Vagy cseréld el a 2-t, egy 1 GB-os-ra.
2010. márc. 15. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha egyesével teszed bele mind a két ramot akkor jó bármelyik helyen?
2010. márc. 15. 16:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Gondolom úgy jó neki...
2010. márc. 15. 16:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, ha külön külön rakom mind2 ő jó, mind a két foglalatba! Viszont köszönöm azt a választ miszerint csak 2 azonos márkáju ram megy együtt! Vszínü igaz... És nekem ujajt mondtál! Köszönöm!
2010. márc. 16. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!