Mi van ha a vásárolt telefon nem azt tudja mint a gyártó/eladó oldalán volt?
Vettem két telefont, a gyártó oldalán mérföldekkel jobb kamera volt feltüntetve mint ami benne van (X MP volt a weben X-2 amit valóban tud)
Mi ilyenkor a teendő, szóljak a gyártónak hogy ejnyebejnye és szólok a fogyasztóvédelemnek ha nem eszközölünk valami megoldást?
Milyen javaslatokat tehet az eladó a probléma megoldására, mit kérhetek én a helyzet megoldására és mit lehet elfogadni?
Tapasztalatok stb?
kezd az elejevel...
eredeti telefont vettel valamilyen boltbol vagy teged is atvertek egy hasznalt klon-al?
Eredeti, még csak nem is kis nevű műszakicikk áruházból vettem, a Magyarországi forgalmazó és a viszonteladó(k) oldalain is az van hogy előlapi X és hátlapi is X megapixel, ennek ellenére az előlapin maximum is X-2 mpx az elérhető, más beállításokkal pedig csak VGA és 1Mpx érhető el...
Miután ma észrevettem, ismét megnéztem, de mindenhol úgy van feltüntetve, ellenben 2 ugyan olyan készüléket vettem, és mindkettő olyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!