Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi van ha a vásárolt telefon...

Mi van ha a vásárolt telefon nem azt tudja mint a gyártó/eladó oldalán volt?

Figyelt kérdés

Vettem két telefont, a gyártó oldalán mérföldekkel jobb kamera volt feltüntetve mint ami benne van (X MP volt a weben X-2 amit valóban tud)

Mi ilyenkor a teendő, szóljak a gyártónak hogy ejnyebejnye és szólok a fogyasztóvédelemnek ha nem eszközölünk valami megoldást?

Milyen javaslatokat tehet az eladó a probléma megoldására, mit kérhetek én a helyzet megoldására és mit lehet elfogadni?

Tapasztalatok stb?

2015. okt. 5. 15:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tényleg rosszabb lenne a kamera akkor az a cég már komoly bajba lenne a sok panasz miatt. Úgyhogy szerintem valós ami fel van tüntetve az oldalon esetleg egy két marketinges trükk van benne de tudja amit tudnia kell. Ha még tényleg olyan amilyen akkor az ügyfélszolgálatnak kell írni.
2015. okt. 5. 15:09
 2/3 anonim ***** válasza:

kezd az elejevel...

eredeti telefont vettel valamilyen boltbol vagy teged is atvertek egy hasznalt klon-al?

2015. okt. 5. 19:48
 3/3 A kérdező kommentje:

Eredeti, még csak nem is kis nevű műszakicikk áruházból vettem, a Magyarországi forgalmazó és a viszonteladó(k) oldalain is az van hogy előlapi X és hátlapi is X megapixel, ennek ellenére az előlapin maximum is X-2 mpx az elérhető, más beállításokkal pedig csak VGA és 1Mpx érhető el...

Miután ma észrevettem, ismét megnéztem, de mindenhol úgy van feltüntetve, ellenben 2 ugyan olyan készüléket vettem, és mindkettő olyan

2015. okt. 5. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!