Www. Pcoutlet.hu Erről a linkről kéne nézni egy jó gépet. Tudtok egy jó gamer pc-t nem drágán?
"Ez 15000rel több de annyival jobb is"
A processzor erősebb,de mit sem számít játékban,ha a videokártya a közelébe se ér.
A 750Ti alsó középkategória,míg az R9 380 a felső kategória alja/közepe
Mert egy 20k proci kihajtja azt a vga t igaz?
Amugy az intel pont h jobb játékra hiába "gamer" a amd
Amugy meg a gtx750ti gta v high on böven jól vittem 40fps sel ezzel a procival
amugy trevornak pont ilyen a konfigja talán más fajta ramja és ö már csak ért hozzá
De népszerű vagyok itten :D
Amúgy az i5-4460 mellé elég aránytalan a GTX 750 Ti, én csak azért vettem i5-t, mert a Pentium G3420 mellett cpu limitem volt SXGA-n.
Az eredeti pcoutlet oldala: www.asztaliszamitogep.hu sőt már bármilyen műszaki cikket vásárolhattok a www.electgrofront.hu oldalon. Amennyiben tudod mit szeretnél az összerakós oldalunk: www.pcclub.hu
2006 óta több ezer elégedett vásárló, Szakértelem Megbízhatóság Minőség és Tisztesség, mert mi nem írogatunk a konkurenciáról megtévesztő dolgokat, pedig tudnánk sok igazságot...bízunk a tudatos vásárlók erejében...ha bármit szeretnél összerakatni: írj: ugyfelszolgalat@pcoutlet.hu e-mailre vagy tel: 20/9700798...de ha bemész bármit megis beszélhettek Bp. VI., Bajnok u.30. közel a Nyugatihoz és a WestEndhez.
Akinek ennél több kell, annak csak kérdeznie kell, és pontos választ kap az összes kérdésre.
A vásárlók 99%-a nem ért a gépekhez, 'Laikus', és már így is túl sok információt lát az oldalon amit nem is ért.
Nekik teljesen mindegy, hogy az alaplap Asrock, vagy ASUS. (mellesleg nekem is az lenne)
Vagy hogy a HDD WD vagy Toshiba.
Mindegyik alaplapon van hátul legalább 4, de van hogy 6 USB csatlakozó, a házon elől további 2 vagy 4. Ha valakinek ez nem elég, akkor vehet USB HUB-ot aprópénzért, és annyi felé osztja ahány felé akarja.
DE! Ha valakit érdekelnek ezek a részletek, akkor HANGSÚLYOZOM csak kérdeznie kell, vagy akár Ő maga is meghatározhatja hogy mi legyen a gépben, és nem lesz sokkal drágább mintha csak az alkatrészeket venné meg. Nyilván van a beszerzésnek, az összeszerelésnek és a tesztelésnek egy költsége.
A honlapon található egy leírás egyébként az alkatrészekre vonatkozólag, ahol ezt már jóval korábban leírtam a kíváncsiak és a 'hozzáértők' kedvéért: [link]
Ehhez nincs is több hozzáfűznivalóm.
A lényeg, hogyha írsz vagy telefonálsz a Szakértő Megbízható kollégáink fognak válaszolni, akik 2006 óta az eredeti PCOUTLET.HU oldalon keresztül több ezer elégedett vásárlóra tettek szert...és garantáltan minőséget kapsz, eredeti alkatrészekkel, igazi garanciával...hogy ezt miért fontos kihangsúlyozni? mert sajnos van ahol ez nem természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!