Normális ha már 55-60 fok körüli GPU túlmelegedésnél kikapcsol a gép?
Figyelt kérdés
Tudtommal az még nem egy vészes hőmérséklet, főleg passzív videókártyánál, de ennél mégis ki szokott kapcsolni. Valamit lehet vele tenni? Kitakarítottam amúgy a kártyát és újra is pasztáztam.2015. okt. 3. 22:09
1/6 SoulEater7797 válasza:
Szerintem nem attól a hőmérséklettől kapcsol ki, hanem megnövekszik a kártya étvágya, a tápegység pedig silány minősége miatt nem képes kiszolgálni -> leáll.
Tápod pontos típusa?
2/6 A kérdező kommentje:
Valószínű akkor hogy a táp lehet mert az csak 350W-os és vmi márkátlan cucc, mert csak annyi van ráírva márka gyanánt, hogy "Power". Amúgy meg elég régi táp, mert IDE-s.
Frissítés: Miután lehűtöttem a videókártyát ventillátorral 50 fok alá, a gép ugyanúgy kikapcsolt.
2015. okt. 3. 22:34
3/6 A kérdező kommentje:
Ha meg átkötöm integrált videókártyára akkor nincs semmi probléma, csak akkor meg játszani nem lehet.
2015. okt. 3. 22:36
4/6 anonim válasza:
Vegyél egy rendes tápot.
Milyen processzorod és videokártyád van?
5/6 SoulEater7797 válasza:
350W táp alapból nem olyan sok, itt az ideje beszerezni egy normálisat.
Konfigod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!