Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Normális ha már 55-60 fok...

Normális ha már 55-60 fok körüli GPU túlmelegedésnél kikapcsol a gép?

Figyelt kérdés
Tudtommal az még nem egy vészes hőmérséklet, főleg passzív videókártyánál, de ennél mégis ki szokott kapcsolni. Valamit lehet vele tenni? Kitakarítottam amúgy a kártyát és újra is pasztáztam.

2015. okt. 3. 22:09
 1/6 SoulEater7797 ***** válasza:

Szerintem nem attól a hőmérséklettől kapcsol ki, hanem megnövekszik a kártya étvágya, a tápegység pedig silány minősége miatt nem képes kiszolgálni -> leáll.

Tápod pontos típusa?

2015. okt. 3. 22:17
 2/6 A kérdező kommentje:

Valószínű akkor hogy a táp lehet mert az csak 350W-os és vmi márkátlan cucc, mert csak annyi van ráírva márka gyanánt, hogy "Power". Amúgy meg elég régi táp, mert IDE-s.

Frissítés: Miután lehűtöttem a videókártyát ventillátorral 50 fok alá, a gép ugyanúgy kikapcsolt.

2015. okt. 3. 22:34
 3/6 A kérdező kommentje:
Ha meg átkötöm integrált videókártyára akkor nincs semmi probléma, csak akkor meg játszani nem lehet.
2015. okt. 3. 22:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy rendes tápot.

Milyen processzorod és videokártyád van?

2015. okt. 3. 22:51
 5/6 SoulEater7797 ***** válasza:

350W táp alapból nem olyan sok, itt az ideje beszerezni egy normálisat.

Konfigod?

2015. okt. 4. 11:21
 6/6 b_smart válasza:
Igen, akkor az táp
2015. okt. 11. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!