Ez a hang normális egy gépnél?
Figyelt kérdés
Itt lenne az a "hang":
Azután hogy beindul a gép várok egy kicsit (kb 10 mp) és azután ha egy kicsit megütögetem a házat akkor már normálisan csendes lesz a gép.
2015. okt. 3. 12:59
1/7 A kérdező kommentje:
Elnézést a box.com valaminek nem müködik! Itt van egy medifire link: [link]
2015. okt. 3. 13:06
3/7 P.O.C. válasza:
Valamelyik ventilátor kikészült. Jellemzően a rosszabb minőségű a tápegységek ventilátorai szoktak ilyet egy idő után, hogy induláskor zörögnek utána helyreállnak.
Ja és ne ütögesd a géped, mert kinyírhatod vele a vinyót. Az pedig drágább lesz mint egy új ventilátor.
4/7 anonim válasza:
Mivel "ütögetésre" javul, sanszos hogy valamelyik venti csapágyas.
5/7 A kérdező kommentje:
Lehet hogy egy ventilátor lehet az, mert a legolcsóbbak vannak benne ha jól tudom. Amúgy meg már régóta ad ki ilyen hangot. Szerintem már vagy fél éve. Amúgy meg ez a gép 2013-ban volt cserélve. A csere alatt azt érte hogy minden cserélve volt kivéve a ház.
2015. okt. 3. 16:09
6/7 A kérdező kommentje:
*értem
2015. okt. 3. 16:10
7/7 A kérdező kommentje:
Egy ventilátor miatt volt ez. Amint megolajoztam a csapágyát a ventilátornak (csak egy sima, gépházba való ventilátor volt), majdnem néma lett a gépem.
2018. nov. 12. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!