Ez normális hang ettől a merevlemeztől?
Figyelt kérdés
Most vettem egy Western Digital Caviar Green 2TB WD20EZRX merevlemezt és az olvasófej hangja az előző Samsung 500GB, 7200 rpm vinyómhoz képest nagyon hangos. Annak nem is lehetett hallani, ennek meg még fülessel a fejemen is hallom, ha "kopog" vaqy hasonló hangot ad. Azért vettem ezt a merevlemezt, mert azt írták halk, így kicsit furcsállom, hogy a régi winchesterem halkabb.2014. febr. 19. 19:17
1/2 P.O.C. válasza:
A WD Green sorozatáról az a legenda járja hogy túl gyakran rakja parkoló állásba az író-olvasó fejeket. Nem biztos, de lehetséges, hogy a hang is emiatt van.
Itt a hiba részletes leírása és talán a megoldás is:
2/2 A kérdező kommentje:
Elolvastam, elméletileg ezt a típust nem érinti a probléma :/
2014. febr. 19. 20:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!