Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell laptop esetében a service...

Dell laptop esetében a service taggal végzett driver keresés csak a megfelelő drivert tölti le?

Figyelt kérdés

Dell laptop esetén van a BIOS-van egy service tag.

Ha driver kell a géphez elég ezt a service tag-et beírnom a [link] oldalon és csak azokat a drivereket adja ki (adott oprendszerhez) ami konkrétan ehhez a géphez kell?

Pl ha beírom a service tag-et se wifi-hez se ethernethez se usb 3 hosthoz nincs driver-gondolom nem is kell mert a win8 ad alap drivert?

Érdekesség: az IntelHD4000 VGA-hoz frissebb driver van fenn a dell-en mint ami az inteldownload centerben.

2015. okt. 1. 19:52
 1/3 anonim ***** válasza:

Szerintem próbáld meg manuálisan megkeresni őket. Egy laptop esetében többször előfordul(Touchpad,Wlan stb.), hogy különböző felszereltséggel adják el ugyanazt a típust.

Ha manuálisan keresed ki a géped, akkor mindenhez lesz illesztőd. Előfordulhat, hogy esetleg kényelmi funkcióról is lemaradsz a windowsos illesztők miatt...

2015. okt. 1. 20:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, a te géped milyen, nekem az inspironhoz kihozza a többi konfig drivereit is, van ahol 3-at, szóval abból csak a jót rakd fel (a legtöbb egyébként szól, ha nincs olyan hardvered, amihez való). Nézd meg Valamilyen programmal, hogy mi kell pontosan, pl: [link]
2015. okt. 2. 02:00
 3/3 A kérdező kommentje:

nekem az inspironhoz kihozza a többi konfig drivereit is,

Még jó hogy kihozza. A wifi az ethernet az usb3 host stb tök uyganaz mindegyikben.

2015. okt. 2. 08:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!