Driver honnan (többi lent)?
Figyelt kérdés
Adott egy acer fc51gm asztali gép alaplap, de nem találok hozzá egyszerün drivert (googlén keresem 2 napja) csak a hang-usb-busz driverek hiányoznak mert videókártyát már raktam bele és telepítettem is. A driverek xp alá kellenének2014. ápr. 22. 15:22
2/5 anonim válasza:
Próbáld meg innen:
www.drvagent.com/d/drivers_acer_fc51gm.html
3/5 A kérdező kommentje:
igen alaplap. 2 erről az oldalróm probáltam de csak ien driver updater program jön le és evvel az a baj ha leakarod szedni a drivert akkor fizetni kell sajnos ezek csapdák rengeteg ien van. az acer honlapján legyen az .hu/.com nem találja meg az alaplap tipust sajnos ezáltal a honlapról nem tudom honnét kell letölteni a drivert.
2014. ápr. 22. 17:03
4/5 anonim válasza:
Ha nagyon nem megy a dolog, akkor a problémát kikerülendő próbálj meg felrakni egy driverfrissítő alkalmazást, mint pl. a DriverGenius. (Ebből nem könnyű működő példányt találni, de nagyon jól működik. Ha működik.)
Vagy itt a DriverBooster. Az ingyenes.
Én még nem használtam, de jelen állás szerint nincs vesztenivalód.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek de ma megtaláltam merő véletlenségböl a megoldást mindekinek megy a +
2014. ápr. 23. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!