Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mennyiért adható el a gépem?

Mennyiért adható el a gépem?

Figyelt kérdés

17"-os Wiewsonic lcd monitor 1600x1200 felbontás

A gépház egy teljesen egyszerű fekete ház, elől 2 usb

ASRock H81M-VG4 Alaplap

Intel G2030 2x3GHZ proci

2x2GB DDR3 1333mhz

1TB HDD

intel hd graphics videokártya 1GB-ig húzható a Ram-ból

600W-os Táp

Integrált 5.1-es hangkártya

Windows 10 pro (kérésre akármelyik Widows-t telepítem)

Alaplaphoz, és a procihoz megvan a doboz, és a telepítő lemez is!

Fikázást nem kérek, ez az otthoni netezős, filmezős gépem, tisztába vagyok vele, hogy egy erős videokártya társaságába még a mai játékok is elfutnak rajta, tudom mert a másik gépembe lévő MSI R9 270-el teszteltem a GTA 5-öt, fullhd-ba magas beállításokon is szépen, akadás mentesen ment.

Válaszokat előre is köszönöm!

2015. okt. 1. 11:29
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ha megnézted a vidit majd jelezd hadd töröljem a youtuberól mert hűlyének néznek a vidi minősége miatt.
2015. okt. 1. 17:43
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem hiszem hogy rossz minőségű lenne a felvétel, egyébként köszönöm.

2 meglátás:

A textúra közepesre van állítva, az a grafikai részletességből a legnagyobb szeletet kihasító rész. Azt hittem, hogy azt toltad fel magasra(high), mert azt nem bírná.

Egyébként számomra ez laggos, olyan 20-24 között váltakozik vezetés közben, pont ahogy nálam volt, kicsivel talán akadósabban. A Gta V nagyban a processzorra támaszkodik, kevésbé a vga-ra (ezért megy el hd4850-es kártyával is), de azért az meglep, hogy az r9 270 és az r9 270x közel ugyanazt a jelenséget képes nyújtani. Igaz, a te APU-d 4,5-re van húzva, az enyém 4,1-ig pörög, így lehet, hogy a cpu fronton kompenzál a te géped.

Már csak arra lennék kíváncsi, hogy a g2030-ad és az r9 270-ed a 4 giga rammal vajon meg tudja e mozdítani a gta-t :) (nyugi, arról nem kérek videót, mert ott az i3-as játékosok is szenvednek)

2015. okt. 1. 19:21
 13/15 A kérdező kommentje:

Ha kicsit figyelmesebben olvasod a hozzászólásaimat akkor láthattad volna mit írtam:

A textura normálon minden más magas és max beállításokon van. A frap progit elfelejtettem elindítani de hidd el hogy max mikor 4-5kocsi robban egyszerre, csak akkor beszéllűnk a gépemen a gtav-nél 30fps alatti számról. A youtobon ìrd be hogy: Intel 2030 GTAV gameplay.

Csodát fogsz látni mert R9 270-nel hasonló beállításokkal fullhd-ban szalad 30fps-en a GTAV.

Nézegesd csak meg. Az én tapasztalatom pedig az hogy rendkívűl jól optionalizált a gta5 és ha van minimum 4gb ramod és egy erősebb procid akkor egy alap beállításon de fullhd ba menni fog a game. A nagyobb beállitásoknak pedig a videokártya memóriája szab határt.

Utolsó szó jogán csak annyit, hogy valószínű te már a ,,mai" generáció tagja vagy akik nem tudják mi az mikor lagol egy játék. Milyen amikor P4-es gépen 256mb rammal lassított felvételbe játszod végig 1 hónap alatt a GTA3-at.

Tehát vagy az én szemem rossz vagy a tied túl jó, de én nem látok lagot a gépemen.

2015. okt. 1. 20:04
 14/15 A kérdező kommentje:
Mindenesetre valami gond lehet a gépeddel mert azt írtad ugyanilyen lagosan futott neked is, de te low és normal beállítások között toltad én meg a texturán kívűl maxon és elméletileg ugyanaz a vga van mindkettőnknek.
2015. okt. 1. 20:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos, 30 évesen nem mai csirke vagyok.

Nézegetem én a netet, de jellemzően 1680-as felbontással találok gta V-öt a g szériás intel proci mellett.

Na de mindegy is.

Apropó:

[link]

2015. okt. 1. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!