Mennyiért adható el a gépem?
17"-os Wiewsonic lcd monitor 1600x1200 felbontás
A gépház egy teljesen egyszerű fekete ház, elől 2 usb
ASRock H81M-VG4 Alaplap
Intel G2030 2x3GHZ proci
2x2GB DDR3 1333mhz
1TB HDD
intel hd graphics videokártya 1GB-ig húzható a Ram-ból
600W-os Táp
Integrált 5.1-es hangkártya
Windows 10 pro (kérésre akármelyik Widows-t telepítem)
Alaplaphoz, és a procihoz megvan a doboz, és a telepítő lemez is!
Fikázást nem kérek, ez az otthoni netezős, filmezős gépem, tisztába vagyok vele, hogy egy erős videokártya társaságába még a mai játékok is elfutnak rajta, tudom mert a másik gépembe lévő MSI R9 270-el teszteltem a GTA 5-öt, fullhd-ba magas beállításokon is szépen, akadás mentesen ment.
Válaszokat előre is köszönöm!
Szerintem valahol max 32000ft körül lehet az ára monitor nélkül, garancia nélkül, ha minőségi táp van benne.
Ha valami noname, akkor ~27000 a teteje.
Egyébként full hd-n a 270 nem tudja akadásmentesen vinni a gta V-öt.
Alacsony grafikai beállításon is kb 20 fps körül van városban, vezetés közben, ennyivel kijavítanálak.
Magas beállításon, full hd-ban i5 2500k és egy 3 gigás, minimum r9 280-as kártya kell. Mediumra húzva már egy r9 270x is kifut a szuflából.
2.-ik hozzászóló! Ez a jelenlegi konfigom:
Konfigom:
Asrock fm2a88m extreme 4+
12GB DDR3 1600MHZ
2TB HDD
COOLER MASTER hyper 3 hűtő
Amd A8 5600k 4x4500mhz overclok
MSI R9 270 2GB GDDR5
Ebből próbaként átraktam az Inteles gépembe a vga-t és 4GB Ramot!
Ha küldesz egy mail címet szívesen küldök neked képeket, de akár videót is a GTA V FULLHD-S 1920*1080p-es felbontásról, a beállításokon a textura minősége normal, minden más maxon. 30-35fps volt.
A részletességre irányuló screenshotot kellene látnom.
Mondom ezt úgy, hogy 8 giga ram mellett, a8-6500-al és msi r9 270x-el laggos volt low és medium közötti állapotra felhúzva, városon belül, vezetve, mindez full hd felbontáson.
Ha neked lagos volt akkor valami ott gond van. Ajánlanám figyelmedbe az alábbi videókat, ahol ugyanúgy R9 270 2GB GDDR5-ös kártyákkal tolják 60fps-el a GTAV-öt fullhd-ba.
De mint írtam már ha adsz egy privát elérhetőséget akkor nagyon szívesen küldök át akár olyan videót is ahol látható, hogy éppen olvasom a te irományod ezen az oldalon, majd elindítom a gtav-öt fullhd-ban a textura normálon minden más maxon, mellé egy fps kijelzést, és láthatod, hogy akadás mentesen fut a játék. A textura magas beállításhoz már kevés a 2GB VGA, az ultrához meg már 4GB kellene. Nincs okom verni a nyálam mint az oviba, hogy nekem megy a gtav ilyen beállításokkal, én csak az őszintét írtam le és ennyi. Ha neked lagol, vagy szaggat, akkor valami gond van a rendszereddel, vagy magával a játékkal. Nekem a Reloados verzió van fent, minden dlc-vel együtt, hibátlan a játék, már végigtoltam.
Nekem eredeti volt fent.
A kapott videóban intel i7 4790k szerepel.
A te APU + VGA társításod során látható játékmenetre azért komolyan kíváncsi lennék. Itt privátban át tudod küldeni a linket, ha csinálsz videót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!