Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Melyik lenne a jobb DirectX...

Melyik lenne a jobb DirectX 12-re AMD vagy Intel processzor a közeljövőben?

Figyelt kérdés

2015. szept. 29. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Túl van reagálva. Egyrészt nem minden játék lesz dx12-es, másrészt azért ilyen látványos a 11 és 12 közötti ugrás, mert az utóbbi ezerszer jobban lett optimalizálva a nagy teljesítményhez. Kicsiben körülbelül ugyanolyan lesz, mint amilyen most.

Példa:

[link]

Mire elég játék kijön ahhoz, hogy legyen értelme ezt mérlegelni, addig az AMD és mutatja az új procikat. De amíg nem tudjuk őket letesztelni, addig senki nem fogja tudni megmondani.

2015. szept. 29. 20:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Processzorban szerintem Intel mindenképpen.Nem azért mert én Intel fan vagyok(nekem mindegy hogy milyen de ár/érték arányban nem éri meg az AMD,jobb hűtést,drágább lapot igényel).De ha APU kell akkor meg az AMD kerül előnybe,átlag használatra jó és elég olcsó.
2015. szept. 29. 20:24
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem nagyon lehet megmondani.

Majd akkor amikor kijön az új AMD jövőre.

A jelenlegi Intel generáció (bocsánat, a korábbi) Haswell és jobb mint az FX, bár ez részben felhasználási terület kérdése.

Amúgy még egy i3-ast is meg fog dobni a DX12, pedig az csak 2 magos.

2015. szept. 29. 20:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Én intelt vennék most is az van!
2015. szept. 29. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Most nézem a Pentium G3258-at mert még sajnos nincs pénzem az i5-re , elég jó teljesítménye van.
2015. szept. 29. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!