Melyik lenne a jobb DirectX 12-re AMD vagy Intel processzor a közeljövőben?
Figyelt kérdés
2015. szept. 29. 20:14
1/5 anonim válasza:
Túl van reagálva. Egyrészt nem minden játék lesz dx12-es, másrészt azért ilyen látványos a 11 és 12 közötti ugrás, mert az utóbbi ezerszer jobban lett optimalizálva a nagy teljesítményhez. Kicsiben körülbelül ugyanolyan lesz, mint amilyen most.
Példa:
Mire elég játék kijön ahhoz, hogy legyen értelme ezt mérlegelni, addig az AMD és mutatja az új procikat. De amíg nem tudjuk őket letesztelni, addig senki nem fogja tudni megmondani.
2/5 anonim válasza:
Processzorban szerintem Intel mindenképpen.Nem azért mert én Intel fan vagyok(nekem mindegy hogy milyen de ár/érték arányban nem éri meg az AMD,jobb hűtést,drágább lapot igényel).De ha APU kell akkor meg az AMD kerül előnybe,átlag használatra jó és elég olcsó.
3/5 anonim válasza:
Nem nagyon lehet megmondani.
Majd akkor amikor kijön az új AMD jövőre.
A jelenlegi Intel generáció (bocsánat, a korábbi) Haswell és jobb mint az FX, bár ez részben felhasználási terület kérdése.
Amúgy még egy i3-ast is meg fog dobni a DX12, pedig az csak 2 magos.
4/5 anonim válasza:
Én intelt vennék most is az van!
5/5 A kérdező kommentje:
Most nézem a Pentium G3258-at mert még sajnos nincs pénzem az i5-re , elég jó teljesítménye van.
2015. szept. 29. 22:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!