Hogyan tudom szabályozni, hogy egy venti szívjon vagy fújjon?
Vagy csak egyszerűen rakjam de fordítva ha azt akarom, hogy a házból kiszívja a levegőt?
Az így elêg béna lenne, nem is láttam még ilyet.
Hát design kérdése, hogy melyik házgyártó cég hogyan tervezi meg a légáramlatokat.
HP pl. úgy csinálja, hogy a ház elején levő ventik szívnak, míg hátul pedig fújnak. Te is megérted alapból, hogy miért nem hatékony, ha mind szív, vagy ha mind fúj.
Miből gondolod hogy a gyári nem fordítva van bent? Leszedted?megnézted?-nincs olyan hogy fordítva-mindkét irányba feltehető,ha nem így lenne akkor lenne szívó meg fújó ventilátor.
Mit értesz azon hogy béna?
A gyári ventin a kereszttartó hátúl van,amit meg helyette akarok berakni,azon meg elől lenne,ha fordítva raknám be.
Na ez béna lenne.
Láttam már pár pc-t összerakva,és egyiken sem volt fordítva a venti,csak azt nem tudom,hogyan oldották meg,mert én sem fogom fordítva berakni,nem a kereszttartót akarom nézni.
Igaz.
Viszont akkor a befújókon lenne szemben a kerszttartó,szóval ugyan ott vagyok.
Ha helyesen jársz el akkor a szívó venti a ház elejébe kerül ergo ha nem akvárium a házad akkor nem is látszik.
Ha elől nincs ventihely akkor nem a ventilátor lesz a gyenge keresztmetszet hanem a ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!