Ha procim újabb de kisebb a sebessége attól még elviszi az adott játékot?
Szóval
Bus and Cable Car Simulator gépigénye
CPU:Intel Dual Core 2.6 GHz
Nekem viszont:Intel Core I3 1.9 GHz
Szóóval újabb típusú a CPU-m de az elvártnál kisebb az órajele.Ettől még el fogja vinni?Lehetőleg laggmentesen.
A többi:
Vidikártya,RAM,Hely a merevlemezen,stb. az okés csak emiatt aggódtam de most már megnyugodtam köszi ment a zöld kéz
nem csak a sebesség számít. Persze van egy bizonyos szint, amit nem árt elérni, de sokat számít a technológia, szálak száma, meg egy adag másik fontos tényező.
Mondjuk azt írtad 1.9GHz, de terhelésnél turbo-val feljebb tud menni (vannak ilyen procik is, bár inkább csak notebooknál találkoztam vele). Nem ártott volna a pontos neveket leírni amúgy, mert ez így kicsit levegőbe lődözés.
A játékoknak kell a 2.4 GHz, amúgy nagyon csúszni fog. Ha erre képes az i3-d, akkor jobb játékok terén.
Laptopról van szó, ahogy látom, és nem tudom, de az ilyen alacsony órajelű laptopoknál szokott lenni, egy "Turbo Boost"hoz hasonló funkció, amikor az órajelet megnöveli ha szükséges. Csak azért van ilyen alacsony órajelen, hogy keveset fogyasszon, és kevesebb hőt termeljen.
Legalábbis ahogy látom a mai laptopoknál ez a divat. Nem tudom a tied milyen.
Gépem:Lenovo IdeaPad G50-70 59-424307
Intel Core I3 CPU
Játék gépigénye:Intel Core 2 Duo 2.4 GHz
Leírom egybe
Játék:Intel Core 2 Duo @ 2.6 Ghz / AMD Athlon 64 X2 5400+
Gépem:Lenovo IdeaPad G50-70 59-424307 Notebook,Intel Core I3 2.6 GHz CPU
"a procidon nem fog múlni.
A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/8 Időpont tegnap 20:00 Privát üzenet Ez a te válaszod."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!