Mi lehet a hiba? Táp/Monitor/VGA?
Sziasztok! Szóval éppen használtam a gépet, minden jó volt, aztán hirtelen elkezdett vibrálni a kép. Próbáltam újraindítani, megnéztem h kilazult-e hátul valami, de nem változott.. Aztán behoztam egy régi monitort, azzal kb. 3órán keresztül nem volt probléma, majd a kép így összeugrott kb. fél centi világos csík volt a monitor közepén.. szóval kb. használhatatlan az a monitor.
Most visszahoztam a régit (amelyik vibrál) a biosig, majd a Windows logo tölt aztán kikapcsol a monitor, egyedül csökkentett módban tudom használni de így is iszonyatos módon vibrál.. szóval most csak csökkentett módban tudom használni, de elég rossz így..
Mi lehet a probléma? Tápegységre gondoltam/VGA/ monitor.
(Amikor a monitoron megnyomom a beállítás gombot, előugrik a menü az egyáltalán nem vibrál..) Acer AL1715-ről van szó.
Előre is köszönöm, azok írjanak akik tudják mi lehet a baj, nem szeretnék felesleges kidobni pénzt olyanra, ami nem muszáj..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!