Hogy tudok manuálisan 1920x1200as felbontást beállítani? (nincs ilyen lehetőség alapból)
Figyelt kérdés
szóvalaproblémám az ,h a monitorom nem támogatja a fullhdt (1920x1080) . ez abban nyilvánul meg ,h nem tölti ki a monitor teljes felületét és marad 3-4cm es fekete csík ami elég zavaró. h tudnék játékokba illetve asztalon egyedi felbontást megadni?2015. szept. 24. 22:57
1/8 anonim válasza:
asztalon jobblkikk képernyőfelbontás (Win7en) és ott a csuszkával tudod állitani
2/8 A kérdező kommentje:
igen azt tudom .... de nekem nincs a fent említett felbontás ! csak 1080p ig van ! ezért szeretnék egyedit amit én írok be
2015. szept. 24. 23:10
3/8 BM-Striker válasza:
Ha kimarad a fekete csík azt jelenti, hogy támogatja az 1080p-t, ahelyett, hogy széthúzná.
Milyen videókártyád van?
4/8 A kérdező kommentje:
r9 270x
2015. szept. 24. 23:27
5/8 A kérdező kommentje:
IGEN ez abaj h megjeleníti ugyan de nem húzza szét.(tudom így kelett vona leírnom)
2015. szept. 24. 23:28
6/8 BM-Striker válasza:
7/8 anonim válasza:
A felbontást addig skálázhatod, ameddig a monitorod bírja.
Ha tudja az 1920*1080-at és a windows beállításokban mégsem megy addig, akkor az amd catalyst control centerben tudod beállítani. (Én is ott tudtam, de nekem 1920-ra húzva maradt meg a fekete csík, de a control centerben könnyedén meg lett oldva).
8/8 A kérdező kommentje:
köszi aválaszokat sikerült ! ha valakit érdekelne : AMD CATALYST -saját digitális síkképernyőm -méretezési beállítások
2015. szept. 25. 19:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!