Hasznalhatom az open dott okosorat, ha nincs mobiltelefonom semmilyen? pl. orat hogy allitom be?
Figyelt kérdés
2015. szept. 23. 12:37
1/7 anonim válasza:
Sehogy sem allitod be, mert mindenkepp kell hozza egy androidos app es bluetooth kapcsolat.
2/7 A kérdező kommentje:
a testveremnek van mobiltelefonja. jo megoldas,ha o beallitja nekem?felevente talalkozunk.nme lakunk egyutt.
2015. szept. 23. 12:56
3/7 anonim válasza:
Mukodhet, de igy mi ertelme van az egesznek?
Marmint kb semmit nem fogsz tudni kezdeni az oraval.
4/7 A kérdező kommentje:
1500-ert van egy meno oram,arra gondoltam.amin nezhetem,hogy hany ora sportolas kozben.
igaz-e,hogy minden toltes utan ujra be kell allitani az idot?
2015. szept. 24. 13:48
5/7 anonim válasza:
Ha lemerul, igen. Nincs benne 2 akku, hogy az idot megorizze.
Tudod mit, vedd meg. 1500 forint nem a vilag, maximum elhasznalod karkotonek. Annak mondjuk ronda, de az az egyetlen funkcioja, amire tudod hasznalni.
6/7 A kérdező kommentje:
koszi.
2015. szept. 28. 11:26
7/7 A kérdező kommentje:
nem ronda,dehat izlesek es pofonok! szerintem gyonyoru!
azert kosz a segitseget.
amugy ajandekba kaptam nevnapomra,ami novemberben lesz,nekem meg 1500-am se lett volna,hogy megvegyem magamnak,van,akinek 1500-ert is draga,mert jelenleg villanyszamlara gyujtok.de ez mar nem tartozik ide.
2015. szept. 28. 11:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!