Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljunk a laptoppal,...

Mit csináljunk a laptoppal, hogy bírja a GTA V-t?

Figyelt kérdés

A gyerekeknek vettünk egy laptopot játszani, ki akarták próbálni a gta V-t de úgy tűnik gyenge a gép pedig nem volt olcsó.

Mit csináljunk vele, hogy ha nem is full beállításokkal, de egy olyan erős közepessel vigyee?

ASUS X452EA-VX002D Notebook

2015. szept. 22. 18:07
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"de hát 500 gigás"

A traktoromnak meg 500 literes a gázolajtankja,mégsem gyorsulja le a 911-es Porche-t.

Pont ugyanezt írtad.

A játékteljesítményt a processzor ereje (és nem a magok száma,meg az órajele),a videokártya ereje,és a RAM mennyisége (egy bizonyos fokig) határozza meg legfőképpen.

Persze a kérdés nyílván kamu,azért ennyire senki se hü...

2015. szept. 22. 19:05
 12/31 anonim ***** válasza:
Ez a laptop már jó pár éve nem elég jóformán semmire. Az enyém jóval erősebb és megis szaggat rajta a GTA 5 a legalacsonyabb grafikán, de pont, hogy játszható! Ezen meg csodálkozom ha elindul. Utánnanéztem de mikor megláttam az 1Ghz procit... Telómban van 1,2-es 4 magos... Árukeresőn néztem ott 500gigás merevlemez és 1Ghz-s proci volt. Tiéd lehet erősebb. Vagy gyengébb. De plz ez egy 70ezer FT-os laptop! Ha gyereknek vetted akkor inkább vehettél volna Xbox 360-at! Játszható és még ott a kontroller és a Kinect! Ha már család. 4 giga ram nem túl jó, vidikari gondolom 1 gigás vagy csak fél proci meg szégyen. De a lényeg: vagy egy Xbox 360 vagy pc/új Laptop!
2015. szept. 22. 19:15
 13/31 anonim ***** válasza:
#11: Fogadni mernék, hogy nem kamu. Ismerősök állandóan hívogatnak, hogy nem indul el a gyerek játéka, kérdezem, milyen gép, 90%-ban az a válasz, hogy "nagyon jó gép, Pentiumos".
2015. szept. 22. 19:40
 14/31 anonim ***** válasza:
Szerintem sem kamu. Vannak olyan emberek akik megveszik a gyenge sz@rt aztán sírnak hogy nem jó! Ez a laptop nagyon jó..... netezésre ééésss játékokra! Igen játékokra tökéletes! Fogadni mernék hogy a 10 évvel ezelőtti játékok mennek rajta! Egyébként tudom, hogy sok gyerek játszik GTA-val, de a 10 évesek gépen max a San Andreas megy. SPOJLER GTA V-ből! Nem tudom, hogy szeretnéd-e látni ahogy a kis srác nézi ahogy egy férfi egy nővel... a játékban. Pláne mikor belső nézetben felvesznek egy r*bit... Nem véletlen 18+ persze azok a gyerekek akik már kicsit okosabbak, vagy csak érdeklik a felnőtt dolgok éésss tudják használni a Google-t azok kb tudják....
2015. szept. 22. 20:32
 15/31 anonim ***** válasza:
Bocsánat de a 10 éves gépem jobb játékra. videokártyánál sem csak a méret számít. Szerintem is XBOX 360+külső vinyó, megcsináltatod hozzá az rgh-t(chippelést) így netről letöltött játékot is vinni fog. Ha pedig több gyerek van legyen 2 db kontroller, így sok játékban ketten is játszhatnak. Ezt a notebook-ot pedig eladod és majdnem meg van az xbox ára. Remélem segítettem.
2015. szept. 22. 21:07
 16/31 anonim ***** válasza:
7%
Ha nincs másik gépetek akkor ne adjátok el a laptopot, vagy ha kell a gyereknek iskolába. Bocsi de ilyennel inkább nem szégyenkeztetném a GTA 5-öt... Irodai felhasználásra is kevés de a GTA 5 menne? Minimum kell egy 2,5 ghz proci 4GB de inkább 8 ram. 2gigás videókártya. Na ezen már lowon elmenne. Nekem 2,3ghz 8giga ram a vidijarival van baj mert ha Dual Graphics be van kapcsolva akkor szaggat meg nem töltenek be a textúrák. Ha kíván kapcsolva akkor igaz 512MB van csak de így betölt minden textúrát és nem is játszhatatlan. De akkor is a 2,30Ghz-es 4 magos procim kevés neki, mert 1. indításnál ki is írta! Akkor a te 2 magos 1Ghz-ed? Minimum egy 200000ezer Ft-s gép kell a lowon szépen fusson! 500GB HDD? Nekem 1000GB! 1TB ugyanaz. Amúgy is SSD-vel a legjobb...
2015. szept. 23. 07:16
 17/31 anonim ***** válasza:

kedves utolsó részeg és azt se tudja merre van arcal, így okoskodik gigaherzekkel meg videokártyákkal meg texturákkal.:(

összevissza beszélsz sajna. laptopon egy 150e ftossal is simán eljátszogat gta5el. na mindegy.

2015. szept. 23. 18:40
 18/31 anonim ***** válasza:

Neeee... ugye csak viccelsz. Mondjuk van 100k-d egy normál gépre. (ha már erre kidobtál ennyit..)

Asrock FM2A78 Pro3+ alaplap 21 067 Ft

AMD A10 X4 5800K FM2 box processzor 23 810 Ft

Corsair 8GB DDR3 1333MHz CMV8GX3M1A1333C9 memória 14 199 Ft

Thermaltake 530W Hamburg W0392RE tápegység 15 222 Ft

Aerocool GT White Edition számítógép ház 9 154 Ft

Alpenföhn Brocken 2 processzor hûtõ 12 473 Ft

Vinyó nem kell, az van a laptopban, egy hdd keret segítségével simán rögzítheted. Ez a gép így kb. pont 100K

pcx.hu

2015. szept. 23. 19:20
 19/31 anonim ***** válasza:
egy 200ezer FT-os asztali gép kell, hogy jól fusson low grafikán... nekem 180ezer FT volt a laptopom, igaz két éve. AMD A10-4600M APU with Radeon HD Graphics 2.30Ghz. DualGraphics-ot nem használ, csak 512MB de ezt már írtam, valószínű, hogy ha bekapcsolom azért nem töti be a textúrákat. Nem tudom te minek neveznéd azt ha mész a városban és nem tölt be semmi kb a levegőben vagy xd mármint a GTA 5-ben. 8GB Ram 7,46 használható, proci x64 alapú és 64bites a Win 8.1. Nem értem minek kell ezért leszólni?! Mi ezzel a problémád? Lehet, hogy nem elég pontosan írtam le de akkor bocs. Egyébként egyik ismerősömnek egy 200000FT-nál drágább, vagyis nem annyira gyenge gépe van és low grafikán épp megvan a 30FPS. Nekem meg kb játszható, de szaggat kicsit és max 25FPS van meg. Ha hülyeséget mondok azért elnézést de a büdös pi csába csak az ÉN gépem had tudjám már jobban! Mind1... Nem is annyira érdekel hogy fut a gépemen a GTA 5 mivel van Xbox 360 konzolom, szóval már megtettem régen amit a kérdezőnek ajánlottam. Az is fontos, hogy milyen oprendszere van a kérdezőnek! Win 10 vagy 8 esetleg 7? Vagyis annyira nem is számít mert a gép gyenge. Ram bővítés meg sem éri mert a proci maga gyenge hozzá. De akkor ha egy 150000FT-os laptopon elmegy játszhatóan, vagyis nem laggol (stabil 30FPS), akkor kérlek linkelj be nekem egyet. Köszi.
2015. szept. 23. 19:30
 20/31 anonim ***** válasza:

rossz laptopot választottál.

Amúgy ez egy 130e ftos laptop: https://www.youtube.com/watch?v=joRxkOCx3Wg és még csak nem is a bestbuy fajta.

200ért már olyan laptopot veszek hogy vígan ellehetek vele +2 évig.

2015. szept. 23. 19:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!