Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ne lenne jó a laptop...

Miért ne lenne jó a laptop játszásra?

Figyelt kérdés
Itt is meg a számtek boltba is mindenki azt mondja, hogy a laptop nem játékra való. Én attól függetlenül vettem rá és semmi panaszom sincs még a gta 5 is fut teljes grafikán. Ok jobban melegszik, de hűtőpaddal korrigálható, és még kényelmes is, vagy is meg lehet szokni. Hűtőpad megdönti a laptopot így olyan mint egy számítógép billentyűzete, meg vezeték nélküli egeret is lehet használni... Egyetlen gond szerintem a melegedés mert két óra alatt felmelegszik ha gépigényes játékkal tolom, de tartok egy 10 perces szünetet és mehet tovább.

2015. szept. 22. 14:26
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Nem játszok buszon, de a szobámban nincs asztal így egyszer anyu, egyszer apu szobájában játszok mikor ki nincs otthon. Vagy ha munkában vagyok ott is szoktam használni, meg ha barátnőméknél vagyok ott is.
2015. szept. 22. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!