Miért ne lenne jó a laptop játszásra?
Ez így nem teljesen pontos. Az állításom az, hogy egy olyan laptop-nak az árából, ami pl. a GTA5-öt full grafon elvisz, én olyan asztali gépet rakok össze ami ha kell még kávét is főz. Habosat. :)
Persze ha fontos a mobilitás. . . .
És szabad megtudnom mennyiért milyen, típust vettél??
Ja és milyen felbontáson, hány fps-sel.
#1.+1.
Ha meg a hordozhatóság fontos akkor jó egy okos telefon is és vannak rá játékok.(nem az engri bördsz-re meg a májnkráft-ra gondoltam...)
"azért mert olcsóbban kijön egy pc mint egy laptop ugyanolyan hardverrel"
Szerintem ha monitort és egyebet is venni kell, amit egy laptop mellé nem, akkor már kisebb a különbség. De persze így is a laptopok vannak hátrányban.
#7.
Gamer PC:150K minimum + 30-40K monitor elég(legalábbis nekem)+Genius optikai egér 800-2000 FT+Silver Line bill. 1,5-2K.(nekem elég lenne de egy hard gamer-nek nem hiszem...)
Gamer Laptop:250K-300K(ami annak nevezhető)de nem árt mellé 1 billentyűzet ami alkalmas játékra.
Miért kéne egy laptopot videojátékokra használni?
Most komolyan,te olyan függő vagy,hogy neked játszanod kell a buszon,vonaton stb helyen,ahova éppen cipeled a laptopot?
Általában azok vesznek notebook-ot (értelmesebbje),akiknek gyakorta hordozniuk kell a munkájuk miatt.
Ott meg nem a játék a szempont.
Telefonomon is fullon megy a GTA San Andreas,mégsem az a célja a masinának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!