Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért ne lenne jó a laptop...

Miért ne lenne jó a laptop játszásra?

Figyelt kérdés
Itt is meg a számtek boltba is mindenki azt mondja, hogy a laptop nem játékra való. Én attól függetlenül vettem rá és semmi panaszom sincs még a gta 5 is fut teljes grafikán. Ok jobban melegszik, de hűtőpaddal korrigálható, és még kényelmes is, vagy is meg lehet szokni. Hűtőpad megdönti a laptopot így olyan mint egy számítógép billentyűzete, meg vezeték nélküli egeret is lehet használni... Egyetlen gond szerintem a melegedés mert két óra alatt felmelegszik ha gépigényes játékkal tolom, de tartok egy 10 perces szünetet és mehet tovább.

2015. szept. 22. 14:26
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
azért mert olcsóbban kijön egy pc mint egy laptop ugyanolyan hardverrel
2015. szept. 22. 14:28
 2/11 anonim ***** válasza:

Ez így nem teljesen pontos. Az állításom az, hogy egy olyan laptop-nak az árából, ami pl. a GTA5-öt full grafon elvisz, én olyan asztali gépet rakok össze ami ha kell még kávét is főz. Habosat. :)

Persze ha fontos a mobilitás. . . .

2015. szept. 22. 14:31
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb olyan, mintha most elkezdenéd bizonygatni, hogy magassarkúban is lehet futni, csak meg kell szokni, hogy fáj a lábad meg óvatosan kell szaladni, mert nehogy kificamítsd.
2015. szept. 22. 14:31
 4/11 anonim ***** válasza:
Persze az a kijelentés önmagában hülyeség, hogy nem jó játékra, csak épp nem optimális.
2015. szept. 22. 14:32
 5/11 anonim ***** válasza:

És szabad megtudnom mennyiért milyen, típust vettél??

Ja és milyen felbontáson, hány fps-sel.

2015. szept. 22. 14:58
 6/11 anonim ***** válasza:

#1.+1.

Ha meg a hordozhatóság fontos akkor jó egy okos telefon is és vannak rá játékok.(nem az engri bördsz-re meg a májnkráft-ra gondoltam...)

2015. szept. 22. 14:59
 7/11 anonim ***** válasza:

"azért mert olcsóbban kijön egy pc mint egy laptop ugyanolyan hardverrel"

Szerintem ha monitort és egyebet is venni kell, amit egy laptop mellé nem, akkor már kisebb a különbség. De persze így is a laptopok vannak hátrányban.

2015. szept. 22. 15:20
 8/11 anonim ***** válasza:

#7.

Gamer PC:150K minimum + 30-40K monitor elég(legalábbis nekem)+Genius optikai egér 800-2000 FT+Silver Line bill. 1,5-2K.(nekem elég lenne de egy hard gamer-nek nem hiszem...)

Gamer Laptop:250K-300K(ami annak nevezhető)de nem árt mellé 1 billentyűzet ami alkalmas játékra.

2015. szept. 22. 15:32
 9/11 A kérdező kommentje:
Toshiba Satellite L50-C-158 Notebook (Intel Core i7,Nvidia GeForce 930M) 199ezerért vettem a laptopot,bővítettem 8GB-ra a memóriát az volt + 10 ezer kb. meg vettem hozzá hűtőpadot 5ezerért, és 4ezerért egy vezeték nélküli egeret, más nem kellett hozzá.
2015. szept. 22. 16:13
 10/11 anonim ***** válasza:

Miért kéne egy laptopot videojátékokra használni?

Most komolyan,te olyan függő vagy,hogy neked játszanod kell a buszon,vonaton stb helyen,ahova éppen cipeled a laptopot?

Általában azok vesznek notebook-ot (értelmesebbje),akiknek gyakorta hordozniuk kell a munkájuk miatt.

Ott meg nem a játék a szempont.

Telefonomon is fullon megy a GTA San Andreas,mégsem az a célja a masinának.

2015. szept. 22. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!