A vinyom átváltott RAW formátumba gép ujratelepítés után! Mit cisnáljak vele?
Ujraraktam a gépet és utána az 1TB-os vinyom RAW formába állt át, és nem tok belemenni csak formázási lehetőségem van! De az életem van a vinyon! Probáltam TestDisc-el de nem ment! Valai sürgősen segitsen!
Valaki?
Azt ugy nem lehet hogy ne kelljen másik vinyo?
Mert hát 1TB ami rossz de már csak 1db 80G-som maradt amin a windows van! :S Valahogy nem tom megcisnálni vele hogy egyből átirom hogy belelehessen lépni?
Lementeni tudod a hibás területről az adatot, nem pedig elérhetővé tenni. Esetleg ha nagyon sok üres hely volt a vinyó végén, és nem volt töredezett a fájlrendszere, akkor a végére megpróbálhatsz egy párszáz gigás particiót létrehozni, de erre nem veszek mérget hogy működne is.
A pótolhatatlan dolgokat mentsed le, a warez cuccot meg letöltöd újra. Csaknem 400gigányi családi fényképed lett oda ~
Én meg probáltam mindent...de nem ment sehogy se...igy muszáj volt minden fontos cuccomat letörölni! Tehát formáztam, de most az 1TB-bol 127GB-ot lát? Mi a francot csináljak ezzel??? Most én csesztem el, és mit tudok végre cisnálni hogy végre 1TB-legyen??????
Nagyon sürgös!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!