Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gép újratelepítés után a...

Gép újratelepítés után a külső HDD összes fájlja írásvédett lett. Mit lehet csinálni?

Figyelt kérdés

Win7 32 bit-ről 64 bit-re váltottam, mert bővítettem memóriát. Akartam másolni fájlokat, és észrevettem, hogy az összes rajta lévő mappa írásvédett lett, és a jobb gomb->tulajdonságok->írásvédettség négyzet kiszedése után sem szűnik meg. Mit tudok csinálni ?

Próbáltam az Unlocker nevű programot, de az sem működik (ha jobb gombbal kattintok a mappára, nincs kint a listában a jele, pedig a program fut)

Nem szeretném leformázni, mert ha át húzom a dolgokat, akkor is írásvédettek lesznek, tehát ugyan ott vagyok.

2011. aug. 5. 23:37
 1/3 anonim ***** válasza:
attrib /?
2011. aug. 7. 18:21
 2/3 grmindenyssa ***** válasza:

A jogosultságok kiosztásánál van a kutya elásva.

Meghajtó - tulajdonságok - biztonság - teljes hozzáférés, stb.

Sok sikert! Ideírhatnád, hogy mire mentél.

2011. aug. 8. 07:31
 3/3 A kérdező kommentje:

Minden rendszergazdának és felhasználónak teljes hozzáférése van, de mégis írásvédettek a dolgok. Az attrib-ot is próbáltam, nem történt semmi. Megnéztem másik gépen, ott is írásvédettek a dolgok...nem tudom, hogy mi lehet.

Az is fura, hogy négyzet van, nem pipa.

2011. aug. 9. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!