Megrázhat az áram ha vizes hajra felveszem a fejhallgatót? ( Lent kép )
2010. márc. 13. 21:46
1/8 anonim válasza:
Nem, nincs benne akkora feszültség, és gondolom jól le is van szigetelve.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom, hogy hogyan kaptál felmentést általános iskolában fizikából és technikából, de ha bejártél volna, akkor tudnád, hogy NEM, rendeltetésszerű használat és normál működés esetén nem fordulhat elő ilyen!!
3/8 anonim válasza:
Nem.. sokat használtam már úgy.. (:
4/8 A kérdező kommentje:
2. válaszolónak üzenem
7.-s vagyunk és sem fizikából sem technikából nem tanultunk ilyet
2010. márc. 14. 00:29
5/8 anonim válasza:
akkor is illene tudnod h lehetetlen a füles nem vesz fel áramot csak a kábelon jön a jel de áram akkor sem csak ha van rajta led vagy vmi fénytechnika de akkor is csak max 12V
6/8 anonim válasza:
Persze hogy megrázhat az áram. Ha közben a konnektorba nyúlsz. Ha arra irányult a kérdés, hogy a fejhallgatótól kaphatsz e áramütést, akkor arra az a válasz: soha
7/8 anonim válasza:
sztem azért kérdezte mert stílusosan akar meghalni
nem úgy hogy vízzel teli kádba beledob 1 kenyérpirítót hanem hogy zene hallgatás közben miközben hallgatja LL. Juniort ^^
8/8 A kérdező kommentje:
na elmész a franca LL Juniorral xD
Metált a népnek :D
2010. márc. 14. 15:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!