Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen "gyors" rózsaszín...

Milyen "gyors" rózsaszín pendrive-t vegyek?

Figyelt kérdés
Szeretnénk egy pendrive-t amit lehetőleg nem csak 5MB/s-al lehet írni.16 vagy 32 GB os jöhet szóba.Lehetőség szerint azért 15-20MB/s os írási sebesség meglegyen.JA és másik dolog ami miatt nagyon szűkül a kör,rózsaszín kell,hogy legyen :)
2015. szept. 20. 21:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Esetleg.

2015. szept. 20. 21:29
 2/11 anonim ***** válasza:
Most azt várod hogy keressünk neked gyors rózsaszín pendrive-okat? Elárulom hogy neked is pont ugyanekkora időbefektetés, szóval kíváncsi leszek hogy ki lesz olyan papucs hogy linkeljen neked egyet. :)
2015. szept. 20. 21:30
 3/11 anonim ***** válasza:
66%
Na már meg is van a nyertes... :D
2015. szept. 20. 21:31
 4/11 A kérdező kommentje:
hát kérdéseket lehet feltenni az oldalon tudtommal,pont ez a lényege.Gondoltam,ha van valakinek tapasztalata pendrive-al akkor meg tudja osztani.Egyébként igen...mindenre rá lehet keresni a google-ban...de akkor te minek vagy itt és minek van az oldal?Én úgy gondolom,hogy pont emiatt. De nem egyszerű minden pendrive-val mivel nem mindehol tűntetik fel a sebességeket...talán nem hiába?!Ezért kár volt írnod...
2015. szept. 20. 21:43
 5/11 Molyolo ***** válasza:

Néztem baby egy faszát neked.

[link]

2015. szept. 20. 21:44
 6/11 Molyolo ***** válasza:
2015. szept. 20. 21:47
 7/11 anonim ***** válasza:

Legtöbbször azért, hogy a problémáidban segítsünk, amiket nem tudsz magadtól megoldani.

Na ez nem ilyen!

Tudod, hogy mi kell, milyen kell, akkor ugyanúgy megtudod keresni.

Teljesen más, mintha azt kérdezted volna, hogy

"Miért nem működik a pendrive?" vagy hasonló....

2015. szept. 20. 21:52
 8/11 A kérdező kommentje:

mint mondtam nem feltétlenül tudom megkeresni magam,mert sok pendrive-nél nincs megadva az írási sebesség...Amit netán tapasztalatokból meg tud valaki adni,de 1-2 en írnak itt kötekedő regényeket,ahelyett hogy azt a 10 percnyi regényírás helyett segítségnyújtásra fordítanák.

köszönöm a linkeket,de itt nem látok írási sebeségget...valaki tudja ezekét?

2015. szept. 20. 22:41
 9/11 anonim ***** válasza:

Fél perc alatt leírtam.

Egyébként annyi a lényeg, hogy 3.0-ás pendrive-t nézz, akkor tuti jó lesz.

De, ezt te magad is megtudod keresni...

2015. szept. 20. 23:16
 10/11 A kérdező kommentje:
találtam 3.0 pendrive-t aminél fel volt tűntetve az 5MB(!)/s írási sebesség...:S gyakori a 10MB/s de ahogy nézem a 32GB osok közül 12-15E FT körül van olyan ami 20+ MB írási sebességgel rendelkezik...csak nincs benne csajos vonás :(
2015. szept. 21. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!