Új géppel kapcsolatos kérdés?
Kaptam kis segítséget gépösszerakásban és most ott vagyok, hogy megrendeljem, viszont két kérdés felmerült bennem a konfiggal kapcsolatban:| (ami egyébként szerintem teljesen rendben van magamtól nem tudtam volna ilyen jót összerakni)
Asrock B85M Pro3 alaplap
Intel Core i5-4460 processzor
Crucial 8GB DDR3 1600MHz CT102464BA160B memória
Sapphire R9 380 4GB DDR5 Nitro 11242-07-20G videokártya
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX merevlemez
Chieftec 600W CTG-600-80P OEM tápegység
Raijintek Arcadia fekete számítógép ház
Összesen: 156 347 Ft + áfa 198,561 Ft
pcx: [link]
1) Nincs optikai meghajtó ugye és oprendszer sem lesz a gépen; így még nem rendeltem gépet szóval ha a lényegre akarok térni meglehet oldani azt, hogy pendriveról usb-n keresztül teszek rá egy windowst? valami tutorialt esetleg ha valaki tudna küldeni erről azt megköszönném(: Ha így lehet
2) Nemigazán lehet megoldani a vezetékes netkapcsolatot szóval valami jó és olcsó usbs hozzáférési pontot vagy hogy hívják ezeket (adapter?) tudnátok ajánlani? Egyszer régebben volt olyanom de szerintem elég rosszat választottam, mert úgy ugrált mindenhol a pingem mintha ugrálókötelezne:w
A segítségeteket és az időtöket előre is köszönöm(:
Kérdés : minek a 600w ctg?
Amikor 220-at fogyaszt a vga és 85-öt a cpu (~ 200w)?
Egy 500-as is elég.
1. Minden új gépet lehet telepíteni USB -ről már évek óta.
Külön leírás nincs, mert ugyan úgy működik mint a CD -s DVD -s telepítés annó. Magát a telepítő pen drive -ot meg egy másik gépel kel létrehozni. Kell a használni kívánt operációs rendszer képfájlja (iso), és egy szoftver amivel rárakod. Pl.: Rufus, Windows USB/DVD Download Tool, stb.
2. Sima USB Wi-Fi adapter a neve. De van PCI és PCI-E porta is ilyen adapter. Az ajánlat meg árfüggő.
jo
XFX Pro 450 van pcx en (legalabbis par napja volt) es egesz turheto arban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!