Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nyomtatóval kitudok nyomtatni...

Nyomtatóval kitudok nyomtatni lapra 1440x15000 nagyságú képeket?

Figyelt kérdés

Tehát 15k magasságú képeket szeretnék kinyomtatni.

Nem tudom, hogy megoldható -e, mert úgy szeretném kinyomtatni őket, hogy láthatóak és olvashatóak legyenek.

Ugyanis ezek a képek különféle edzésgyakorlatokat tartalmaznak.

Én olyan A4-es méretű lapra szeretném kinyomtatni őket, kb. mennyire lesz szükségem belőlük?

Én ezeket eddig gépről használtam és az alapján edzettem, mégpedig úgy hogy ráközelítettem (zoom) a képre elég sokat, és így látszott. Nem igazán tudom, hogy így kilehet -e nyomtatni több részletbe, hogy nagyítva legyen, vagy pedig szét kell szednem a képeket kisebb felbontásuakra?

Van -e olyan beállítás, hogy beállítom, hogy 1440x1000 méretenként sorba haladva nyomtassa ki mindegyiket külön lapra, még a végére nem ér?

(Még nincs nyomtatóm, azért kérdeztem, mert ha nem megoldható, nem veszek.)

Köszönöm a segítséget! (Bocsi, ha sokszor leírtam ugyanazt, csak azért hogy értsétek hogy mit akarok)

2015. szept. 20. 00:26
 1/3 anonim ***** válasza:

Ez nem így működik. A pixelek száma egy adott felületen gyakorlatilag végtelen lehet. Egy 192000000x108000000px felbontású képet is ki tudsz nyomtatni akár egy A5-ös lapra is, mert nem a pixelek száma fogja meghatározni a kép tényleges méretét.

Röviden: lényegtelen hány pixeles a kép, nem ez fogja eldönteni, hogy ki tudod-e nyomtatni, vagy nem.

Megoldás:

Fogod a képet, berakod word-be, körbevágod ahogy akarod, elrendezed az oldalakon, egységesen felnagyítod, hogy kiférjen egy A4 lapra, és kész.

De ha nincs nyomtatód, akkor egyszerűbb, ha elviszed a képet egy nyomdába, és elmondod mit szeretnél vele. Kár ezért beruházni egy nyomtatóra.

2015. szept. 20. 00:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi!

Igen, persze tudom hogy kitudom nyomtatni, csak akkor kb. semmi sem látszana, mivel gondolom annyira távoli lenne... Azért kell nyomtató, mert havonta módosítom, vagy jönnek új tételek... De holnap ha elküldök neked egy ilyen képet privátba, megnéznéd hogy hogyan kéne akkor? Köszi!

2015. szept. 20. 01:07
 3/3 anonim ***** válasza:
#2: nem kell elküldened semmilyen képet, leírtam a megoldást (word). Máshogy nem lehet.
2015. szept. 21. 06:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!