Kárt tehet a laptopban, felmelegedhet?
Figyelt kérdés
Vettem egy laptopot, utazgatás céljából szeretném használni például filmezésre. Na most semmiféle tartója, táskája nincs, de úgy tudom, hogy ha pl. puha felületre teszem akkor nem fognak tudni úgy hűteni a ventilátorok. Ha például én utazás közben az ölembe teszem a laptopot és úgy filmezek akkor esetleg nagyon felmelegedhet és kárt tehet a laptopban? Valamint mennyi a merevlemez ideális hőmérséklete? Az 50 fok még elfogadható?2015. szept. 16. 17:43
1/4 Trevor. válasza:
Lehetőleg kemény felületen használd, vagy ha ölben kell, akkor használj hűtőpadot.
Mi 50 fok?
2/4 A kérdező kommentje:
merevlemez. 50-60
2015. szept. 16. 17:49
3/4 Trevor. válasza:
Azt jó lenne 40fok alatt tartani...
Bár ha eleve rossz a laptop kialakítása, akkor nem sokat lehet ellene tenni.
4/4 anonim válasza:
Elvileg a filmnezes nem egy megterhelo folyamat, igy nem kellene felmelegednie. Ott valami gond lehet a geppel, szakertonek megmutatnam...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!