Bulding kérdése:
Van egy iPhone 5-öm, mit tegyek? A többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok! Nekem egy iPhone 5öm van, és az iPhone/iPad tulajdonosok biztosan tudják, hogy ma este jelenik meg az iOS9 :D
És azt szeretném kérdezni, hogy egy iPhone 5 mennyire lassulhat be tőle?
Frissítsek vagy ne?
2015. szept. 16. 15:50
1/4 anonim válasza:
Nem fáj neked/nektek az elmebeteg "be" igekötő használata?
"mennyire lassulhat be tőle?" ...mennyire lassulhat le attól? Ez a helyes fogalmazás, gyaggyantó!
3/4 anonim válasza:
Én várok kb 1-2 hétig. Hogy kiderüljön, mi lesz. Olvasok visszajelzéseket, stb, Elvileg még 4s-en is működni fog, tehát az "elvileg működni fog" válasz helytálló, de hogy gyakorlat mi lesz? Használatban derül ki... Nem lenne szabad lassulnia, max 4s-en lesz ez.
4/4 anonim válasza:
SOHA nem frissitek azonnal, pedig mar a masodik ajfont nyuzom.
Minek?????????
Ha kell akkor akar honapokat is varok, amig a bugokat kiszedik belole. Masodik verizonal szoktam elolvasni hogy mire jo az uj ios, miket tud, miket nem tud, es ha nincs tul sok negativ visszajelzes akkor frissitek. Ha sokan panaszkodnak meg, akkor megvarom a kovetkezot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!