Megérné-e elcserélni a gépemet egy i5s-re?
Alaplap: MSI Z97 PC Mate (3 év garancia)
CPU: Pentium G3258 (3 év garancia)
CPU hűtő: Cooler Master T2 Blizzard (2 év garancia)+ Arctic F9 rendszerhűtő rajta (1 év garancia)
RAM: vegyesen: 2db hynix, 2db kingstone, összesen 8GB
VGA: Integrált
HDD: WD Green WD5000AADS (Sata-II, 500 GB, 32 MB Cache) (100/100)
Táp: Corsair VX550W
Ház: Cooler Master Elite 335U (festett fekete)
Monitor: LG FLATRON W2243S (1080p)
Egér: Gigabyte GM-M6880 V2 (2,5 év garancia)
Billentyű: Silverline MM-KB880
A kérdés adott. Megéri-e ezt a konfigot elcserélni/eladni és venni rajta egy iphone 5s-t?
A te döntésed, hogy most neked egy sima telefon kell, vagy egy egész konfig.
Én hülye lennék elcserélni.
Te tudod hogy gép kell-e, vagy teló.
De azért szólok hogy ennek az árából talán épphogy kijön egy használt 5S, az sem biztos.
nekem iPhone6om van és volt pár évig a tiednél valamivel gyengébb laptopom, de ha a kettő között kéne választani mindenkép a laptopot választanám! sokkal hasznosabb és egy telefon nem tudja helyetesíteni
és mielőtt bárki azt hinné, hogy nem: 1000%ban megvagyok elégedve az iPhone6ommal
Sok sikert megírni egy önéletrajzot a telefonon :)
Komolyra fordítva: egy túlhypeolt, 1-2 év alatt kulcsot beadó státusszimbólumért cserébe egy garanciális gépet beáldoznál monitorral?
Ember. Ha ennyire szifon kell, vegyél egy 4s-t a media marktban, 60000 ft kártyafüggetlenül.
Üdv, egy iphone user
(ui: lehet, hogy sokaknál nem leszek népszerű, de véleményem és tapasztalatom, hogy a windows sokkal jobb telefont kínál ugyanazon pénzért)
Nekem WP van de én is ugyan ezt mondom hogy a WP az egy olcso ios. Annyi tényleg a baja hogy az appstore elég szegény.
De ha az lesz amit igérnek a WP10-el akkor már az appokal sem lesz gond.
Egyébként kérdező:
Én tuti hogy nem cserélném el mert nem ér annyit hogy elcseréld meg ebből a gépből ha költesz rá elég brutál gépet is lehet épiteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!