Erre konfigra milyen tápegység kell?
AMD Athlon 750k
Asrock Fm2A85x Ectreme4-M
4gb memoria
+ egyéb dolgok..
max 10e Ft.
"A számítógépház típusa az fölösleges..mert alsó vagy felső táp oda vagy ide tökmindegy egy ilyen alacsony szintű konfignál, hogy hogy vannak elrendezve a kábelek :)"
Igen, aztán alsó táposnál majd szépen nem ér el az alaplapig a kábel és nézegetsz. :)
Olcsón FSP APN-t vegyél szerintem. Vagy Chieftec CTG, FSP Hexa, ilyesmi. Tápon ne spórolj, a gépedet mosolyogva vinné egy 350-es is, még tuninggal is.
"A hatásfoka ~70% körül van, ezért azon kívül, hogy folyamatosan teljes terhelés mellett lesz a táp, borzasztóan melegedni fog, emiatt még hangos is lesz."
Attól hogy 70% hatásfoka van, miért lenne teljes terhelésen? A melegedés jogos, mivel több energia alakul hővé.
Bocsánat, félreérthetően szoktam fogalmazni. A teljes terhelést nem a hatásfokra értettem, hanem az azt megelőző mondatból tettem hozzá (rossz minőség / irodai gépre van tervezve). Tehát:
Amellett, hogy lényegében irodai tápról van szó (=teljesen leterheljük), még hangos is lesz és melegedni fog a hatásfok miatt (plusz sok lesz a villanyszámla stb stb).
Remélem így érthető. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!