Melyik gyártó gyártja a jobb minőségű VGA kártyát?
(nem teljesítményre gondolok, hanem minőségre!!!)
Asus, AMD (ATI), Gigabyte, Evga, GAINWARD, netán ezeken kívül valamilyen másik?
(Egyébként én Asus párti vagyok, alaplapokkal nagyon meg vagyok elégedve, soha nem cserélném le másik gyártó lapjára, szerintem a kártyák is jó minőségűek, ami Asus-os)
ASUS, EVGA
Az alaplapjaikkal meg csak negatív tapasztalataim vannak.
Mit keres az AMD ebben a felsorolásban?
A referencia kártyákra gondolsz AMD alatt?
Az meg nagy baromság hogy ha Asus akkor tök király.
Emlékezzünk csak a gyárihibás Asus R9 280X sorozatra.
Egyébként nincs minőségbeli különbség az egyes gyártók között.
Nvidiabol MSI (9600gt), alaplap Gigabyte, Intel c2d proci 7 eve mokodnek egyutt, semmi hibával.
Most AMDs Sapphire (HD 7870 Ghz) ez is van egy par eves(hasznaltan vettem) , alaplap MSI , Intel i5 haswell procival(ezek újak) ezzekel is eddig minden rendben/remelem nem valtozik.
AMD:Sapphire,MSI,Powercolor,HIS,XFX
NV:EVGA,MSI,Asus,Gigabyte,Galax
Egyébként az Asus,Sapphire,MSI,Gigabyte nem olyan nagy eresztés,csak itthon ezek a mainstream márkák,ezeket ismeri a többség.
Ezek mellett azért még vannak az AMD-nél komoly partnergyártók,mint a Tul Corp. gyártói (VTX3D,Powercolor,Club3D),a HIS vagy az XFX.
Nvidia részről meg az Evga,Palit,Pny,Zotac is komoly kártyákat gyártanak.
AMD és Nvidia egyaránt jót gyárt.
Hűtés terén nekem Asus-al van csak saját tapasztalatom, azzal meg vagyok elégedve.
AMD: Sapphire
NVIDIA: Msi/Evga/Inno3D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!