Gépet szeretnék venni nemsokára egy ilyen konfigurációval!?
mi a véleményetek erről a gépről ?
az SSD szerintetek milyen ? samsung 850 EVO ? esetleg valakinek van tapasztalata ? vagy van 22ezer forint árban gyorsabb nála ? és úgy összességében megéri egy ilyen konfigurációs "csúcsgépet" venni ? :)
ÉS még annyi ,hogy a Samsung 850 vagy a Samsung 650 EVO a gyorsabb SSD kárty ? mert a 850 evonak az olvasási sebessége 10mb/s al lassabb mint a 650vennek és mégis drágább miért ?
850 evo:
650 Evo:
Szóval melyiket éri megvenni ? melyik a gyorsabb ?
Jó összeállítás, egy darabig elég lesz.
Nekem 850 PRO SSD-m van, de a 850 EVO is nagyon jó.
650 a számozás szerint régebbi modellnek tűnik, bár nem tudom.
Nagyon tré konfig, amikor itt van már az i7-6700K proci is.
Asus Z170P-D3 alaplap
i7-6700K proci
2x8gb DDR4 2400 corsair CL14 ram
Ez kb. 175E itechshop.hu oldalon.
A gtx980 meg sose volt jó ár/értékben, alig nyújt többet a GTX970-nél, ami már szintén nem egy jó vétel.
Jelenleg ár/értékben egy Gigabyte GAMING R9 390 8gb 103E-ért a tuti.
Tényleg, igazad van, nem is tudtam, hogy ddr3-as ramokat fogad... Ezt benéztem :)
Ja a 6700K tényleg kb. ugyanazt tudja, bocsi, elkapkodtam, nem néztem jobban utána :)
Annyira nem vágom a témát csak segíteni akartam...
#4 Te egy arrogáns laikus és nem mellesleg eléggé tájékozatlan b*ta ember vagy, de azért jó hogy még te oktatsz ki (tévesen) olyat, aki mindenben jót írt neked. :)
Utánanéztem, minden amit írtál nettó hülyeség, amit a #3 írt az mind rendben van :). 6.gen. i7 fejlettebb, 14nm-es, alacsonyabb fogyasztású, erősebb és jobb proci. Képzeld el, az Intel nem vissza, hanem előre lépett vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!