Erre a célra megfelelő ez a konfig?
Célom játékok terén:
Fifa15-16
Pes 15-16
GTA 5
Project Cars
CS:GO
Crysis 3
Far Cry 4
Képszerkesztő:
Photoshop
Videószerkesztő:
After Effects
21:9es LG Monitoron futtatnám.
Az alap konfigot 8 giga rammal venném meg.
Az az igazság, hogy nagyon kevés pénzem van egy komolyabb gamer pcre ami 200-250ezer Forint.
A fentebb írt játékokkal egy jó darabig ellennék meg inkább munkára és filmezésre használnám de gondolom arra elég mivel erre a feladatra a 2x gyengébb laptopom is megfelelő.
Ez a laptop meg elég fejleszthetőnek néz ki, a mostani 1150es foglalatú 100k+ i7es procik is belemennek illetve videokari terén a gtx980-is..
Arra gondoltam, hogy megvenném ezt a gépet a fentebb említett célra és egy 1,5-2 év múlva megejtenék egy 100ezres felújítást +8giga ram, erősebb videokari, erősebb processzor.
Néztem youtube gameplayeket ezzel a konfiggal és masszívan 30fps felett viszi a játékokat, sőt még az új Batmant is ám azt nem értem :D
Szóval arra vagyok kíváncsi, hogy jó-e a koncepció..
bar igaz arahoz merten anyira mar nem
eleg nagy felar van rajta
te vagy m'eg az a kerdezo? nem gyozted meg magad es az ellentaborom (akik veled egyutt ereztek) nem gyoztek meg hogy jo lesz az a komplet gep amit talalsz?
ez sokban nem valtozott ahoz kepest csak hogy inteles...
ja nem lehetsz te mert "o csak MineCraft al akart jatszani...
alkatreszenkent osszekell irni az egyik legjobb variaciot es azt osszeszerelesel megrendelni
ez a legjobb megoldas
kesz gepnek mindeg hatulutoje van es lehet rengeteg hatulutoje is
Intel-Nvidia kombó lesz FELTÉTLEN!!!
Az alábbi játékokat szeretném highon (nem ultrán) játszani 2560x1080-as felbontáson.
Ha az iponon vagy a pcx-en rakom össze a konfigot is drágábban jövök ki.
FSP Raider 550w tápegységgel és D3H alaplappal 162ért tudnám kihozni a pcxtől..
wqhd-re (vagy mi a nyavaja a 2560-as felbontás), ez a gép elégtelen.
Full hd alatt tudnál vele egy közepes részletességet elérni. S full hd-ra még az i3 is elég.
Az ennél nagyobb felbontás és a jobb grafikai minőség i3-nál némileg erősebb procit és a 750ti-nél jobb vga-t követel meg.
#6 miert kelene bele raider tap?
persze ez csak 5-10ezret ad hozza
de gondolom sok mast se vettel figyelembe...
te is ugyan ugy megerdemeled ezt a konfigot ahogy az a masik kerdezo (ha nem ugyan az vagy legalabb rokonok lehetek)
intel nvidia nem gond, no persze nem is en irtam hogy ne azt vegyel...
amugy a felbontasra meg nem mondok semmit
olyan felbontas mar az "olcsobb" amd gpu kat is megizzasztja
szia neked is, de azert sok sikert hatha jot fogsz venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!